Soutěž

19. února 2024 20:15

redakce Prima Ženy

Uzavřeno: Soutěž o 120 kusů balení rýžových a ovesných kaší Dr. Oetker

Hubne cela vesnice v pondělí ve 21.30 na Primě

Máme pro vás soutěž z pořadu Hubne celá vesnice. Tři z vás můžou právě teď vyhrát balíček, ve kterém najdou 120 kusů balení rýžových a ovesných kaší Dr. Oetker. Výherci si můžou ke snídani či svačině vybírat z různých příchutí. Stačí odpovědět na otázku do středeční půlnoci.

Blahopřejeme těmto výhercům:

  • Alena Šteflová z Člunku
  • Tomáš Filipi z Nového Boru
  • Renata Dieslová ze Staňkova

Herní řád k soutěži najdete ZDE.

Odvysílané epizody pořadu Hubne celá vesnice můžete sledovat online na prima+

Ovesné a rýžové kaše

Dr. Oetker vám přináší celou řadu ovesných i rýžových kaší, které potěší nejen váš apetit, ale i vitalitu. Ovesné kaše Dr. Oetker jsou skvělým zdrojem dlouhodobé energie a vitality na celý den, jsou ideální k snídani nebo před namáhavým ať už pracovním nebo sportovním výkonem. Rýžové kaše jsou naopak velmi vhodné pro rychlé doplnění energie po sportu nebo jiné namáhavé činnosti.

Ovesné a rýžové kaše jsou připraveny lichotit vaší chuti všude tam, kde máte k dispozici hrnek a trochu vody. Stačí 150 ml horké vody, zamíchat a výtečná kaše je připravená pro vaše pochutnání. Ovesné vločky jsou zdrojem vlákniny, vitamínů i minerálů. V dnešní uspěchané době plné pracovních či školních povinností častokrát zapomínáme na správnou životosprávu. Naše tělo vystavujeme velkému tlaku, což se může odrazit na naší tělesné i duševní pohodě.

Nejčastěji zanedbáváme stravu, ale právě pravidelná a kvalitní strava je základem úspěchu. Ovesné kaše od Dr. Oetker jsou díky kvalitním surovinám a snadné přípravě skvělou volbou na snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne, které nás umí dokonale nastartovat do nového dne – zasytí a dodají potřebnou energii. Připojte k tomu dostatek pohybu na čerstvém vzduchu a prospějete tak nejen svému tělu, ale i mysli!

Ovesné vločky jsou významným zdrojem beta-glukanů, které přispívají k udržení přirozené hladiny cholesterolu v krvi. Příznivý účinek lze vidět již při konzumaci 3 g beta-glukanů z ovsa denně. Těchto prospěšných účinků dosáhnete již při konzumaci 2–3 porcí ovesné kaše Dr. Oetker denně. Proto byste měli vločky zařadit do svého jídelníčku pravidelně. Nezapomeňte, že součástí zdravého životního stylu je nejen různorodá strava, ale i aktivní pohyb a pozitivní myšlení. Více se o výrobcích dozvíte na našich stránkách https://www.oetker.cz/

Sdílejte článek
Štítky soutěž Dr. Oetker Hubne celá vesnice

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.