Soutěžící mají obavy ze silného soupeře Karla. Matěj v sobě probudí hráče

Karel zmatkuje - Prostřeno! S29 (13)

Středeční hostitel Karel působí na soupeře sebevědomým dojmem. Podle poznámek u stolu pochopili, že jídlu rozumí. Kupodivu i on ale bude mít při vaření problémy a nervozita udělá své. Najdou soupeři nějaké chyby?

Šestatřicetiletý farmář Karel pozve soupeře do prostorného bytu na pražských Vinohradech. Je rozvedený a současná přítelkyně s ním nebydlí. Do soutěže se přihlásil sám, protože byl do toho už dlouhé roky tlačen svým okolím. Teď teprve dozrál čas a nastala správná chvíle. Pro soupeře Karel připraví salátek s microgreens s pečenou dýní a fetou, polévku minestrone, vepřovou panenku se švestkovou omáčkou a pyré z kořenové zeleniny, jako dezert pak čokoládový fondant.

Italská zeleninová polévka bude vylepšená slaninou a ne všichni ji znají. Nejistota bude panovat ohledně dezertu. Veronika si dortík fondant splete s fondue. Při vaření bude panovat zmatek a Karel zapomene v troubě dýni, kterou spálí.

Čtěte více: Matěj má vše domácí a naučí soupeře vyrábět klobásy. Ti hledají na jídle chyby

„Jsem pomalejší, nemám na to svůj klid. Spíš z toho mám vnitřní neklid,“ popisuje svoje pocity Karel. Soupeři čekají, že bude Karel ze svého večera v Prostřeno! nervózní. Mikuláš si myslí, že z hostitele stres opadne, až dorazí s ostatními.

Podívejte se, co řeknou soutěžící na třetí pyré týdne:

Hostitel podezírá ostatní z taktiky

Karel v předchozích dnech vypadal, že se v jídle vyzná. Proto budou soutěžící přísnější. Mikuláš si kupříkladu povšimne, že nejsou na prostřeném stole ubrousky. Zajímavý bude předkrm z vlastních výpěstků, se kterými Karel podniká. Tomáše by nenapadlo, že se hostitel v práci piplá s klíčením rostlin. V polévce nikomu nebude vadit slanina, ale padne kritika ohledně řapíkatého celeru a parmazánu. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce, Karel pojme podezření, že soupeři taktizují.

Během hlavního chodu Matěj přizná, že považuje Karla za velkého soupeře. „Já musím říct, že hráč ve mně hledá chyby,“ prohlásí u stolu. Hostitel má smůlu, že je už třetí soutěžící, který do menu zařadil zeleninové pyré. Naštěstí se všichni shodnou na tom, že to Karlovo je nejlepší. Dezert bude podávaný s omáčkou z lesních plodů a tady bude konečně co vytýkat. Matějovi budou kazit chuť zrníčka z ovoce. Nenechte si ujít středeční souboj o nejlepší menu a uvidíte, jestli se projeví taktika v bodování.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.