Soutěživá Adéla touží po výhře a šetří body. Překvapí zálibou v drsném sportu

Cukís - Prostřeno! S28 (24)

Účast v kuchařské soutěži je pro čtvrteční hostitelku Adélu z Moravskoslezského kraje splněným snem. Vyučená kuchařka je nyní na mateřské dovolené a věří si na výhru. V předchozích dnech měla k jídlu soupeřů výhrady. Podaří se jí vše dochutit správně?

Ve čtvrtek se postaví k plotně maminka na mateřské dovolené Adéla. Do Prostřeno! se přihlásila už před deseti lety, kdy jí bylo teprve šestnáct let. Maminka jí to ovšem tehdy rozmluvila. Adéla přizná i něco z osobního života. S partnerem mají kvůli jeho povolání vztah na dálku. Dříve pracovala jako manažerka hotelu a gastronomii se profesionálně nevěnovala. Výuční list v oboru kuchař – číšník by ale mohl být výhodou.

Soutěživá hostitelka věří, že její menu bude vítězné. Podávat bude chuťovky, tzn. plněný žampion nebo okurku s domácí pomazánkou, hovězí vývar s domácími nudlemi a knedlíčky, vepřové výpečky se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem a jako dezert si soutěžící pochutnají na piškotové pomádě, což bude klasický nepečený dort. Leccos bude mít Adéla připravené dopředu a na kameru ukáže postup. Zvládne i úkol týdne, kterým jsou cookies. Maroš je včera vtipně překřtil na „cukís“ a správnou výslovnost nepochytil ani dnes. S úkolem týdne mají tentokrát soutěžící trápení. Petře se sušenky v troubě slily v jednolitou hmotu, Maroš je připekl na uhel. Zápach spáleniny se bude bytem linout i dnes, protože Adéla pro změnu zapomene na čokoládu v hrnci. Jakub, který vaří poslední, má tušení, že úkolem bude asi něco spálit.

Adélina sportovní kariéra vyjde najevo při šmejdění. Podívejte se na reakce:

Polévku si zkritizuje sama hostitelka

Nejprve se půjde šmejdit. Soutěžící zaujmou nejvíc fotografie a kalendář s hráčkami rugby. Zjistí tak, že Adéla není žádná křehká květinka. Tento tvrdý sport hrála dvanáct let. „Přišla mi spíš křehčí, jemnější duše, rugbystky musí být tvrdší holky, a to mi k ní nesedí,“ diví se Jakub. Petra ví, o čem mluví, když prohlásí, že to je jeden z nejtvrdších sportů. „Musela jsem to povinně sledovat, neboť mám dva bratry a otce.“ Odtud se zřejmě bere Adélina soutěživost.

V minulých dnech nebodovala zrovna vysoko a včera cítila křivdu, když Maroš získal extra čas na vaření tím, že je nechal čekat. Bohužel se jí jídlo nepodaří dochutit tak, jak měla v plánu. Polévka se podle hostitelky nepovedla, protože byla sladká a nudle nebyly nejtenčí. Jakub bude kritizovat špenát a knedlík, Marošovi bude maso připadat suché. Co dalšího se povede nebo nepovede sledujte na prima+ a vpodvečer na obrazovkách. Kolik dostane cílevědomá Adéla nakonec bodů? Dívejte se.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.