Celebrity

13. dubna 2024 09:30

Eliška Reiglová

Stál u baru a padl k zemi. Kamarád popsal náhlý skon zpěváka z Maxim Turbulenc

Ve věku 53 let nečekaně zemřel Daniel Vali z legendární skupiny Maxim Turbulenc. Smutná zpráva zasáhla jeho kolegy i fanoušky. Zpěvák, který by letos s kapelou oslavil 30 let na scéně, tento svět opustil náhle. Jeho kamarád a kolega Petr Novák alias Ajfel potvrdil, že pomoci mu už nebylo možné.

Výborný hudebník, který nezkazil žádnou legraci. Tak si budou zpěváka Daniela Valiho z uskupení Maxim Turbulenc pamatovat ti, které jeho náhlý skon hluboce zasáhl. K úmrtí došlo během pátečního setkání s přáteli na večeři. Do podniku v rámci minut dorazila zdravotnická záchranná služba, která ani přes hodinovou snahu Valiho zpět k životu nepřivedla.

„Bylo to v baru. Stál, zničehonic strnul, sesunul se k zemi, hodinu ho oživovali... nebyla tam pomoc žádná už. Zničehonic,“ potvrdil pro Prima Ženy hudebníkův dobrý kamarád a dlouholetý kolega z kapely Petr Novák, kterému fanoušci přezdívají Ajfel.

Čtěte také: Chvátal za Denisou, proto zemřel, popsal Šuralův turecký přítel. Šuralová ukončila toxický vztah

„Díky, že to nějak vykomunikujete s fanoušky. My jsme rádi. Děkujeme. Já si myslím, že lidé by měli vědět, co se stalo,“ dodal zdrcený Ajfel, služebně druhý nejstarší člen legendárního hudebního uskupení, které na českou scénu přinášelo radost od roku 1995.

Příčinou smrti Daniela Valiho byl zřejmě infarkt. „Dan bude strašně moc chybět. Byl to úžasný kluk, super člověk. Rád rozdával radost, uměl skvěle bavit ostatní,“ řekl redakci CNN Prima NEWS jeho kolega z kapely Tomáš Báča.

Mohlo vám uniknout: Jiří Krampol promluvil z nemocnice o svém zdraví:

Sdílejte článek
Štítky smrt hudební skupina Petr Novák Maxim Turbulenc Daniel Vali

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.