Celebrity

13. dubna 2024 08:23

David Laštovka

Zemřel zpěvák skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali. Bylo mu 53 let. Hodinu ho oživovali

Česká hudební scéna truchlí. Ve věku 53 let zemřel zpěvák skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali. Letos by se svou kapelou oslavil 30 let na scéně. Zemřel náhle. Příčinou byl zřejmě infarkt.

Smrt Daniela Valiho všechny jeho kolegy šokovala a zdrtila. „Ještě včera jsme spolu mluvili, byl v naprosté pohodě, plný elánu. Je to strašné. Vůbec nemůžu věřit tomu, co se stalo,“ řekl redakci CNN Prima NEWS zpěvákův kolega z kapely Tomáš Báča alias Timi. Daniel zemřel náhle a nečekaně. Byl na večeři s přáteli, mezi nimiž byl i bubeník skupiny Divokej Bill.

Čtěte také: Tělo umí dát najevo vysoký cholesterol. Všímejte si bolesti lýtek a kožních výrůstků

Úžasný člověk, který nikdy nezkazil legraci, vzpomíná kolega

Všichni se dobře bavili, Daniel vyprávěl vtipy, kterými byl pověstný, najednou ve tváři změnil barvu a sesunul se bez známek života k zemi. Na místo okamžitě dorazila lékařská záchranná služba, která se ho pokoušela téměř hodinu oživovat. Bohužel, všechny pokusy byly marné. Příčinou smrti byl zřejmě infarkt.

„Dan bude strašně moc chybět. Byl to úžasný kluk, super člověk. Rád rozdával radost, uměl skvěle bavit ostatní,“ dodal ještě Tomáš Báča. Daniel Vali byl rozvedený, s manželkou Ivetou měl dvě děti, syna Daniela a dceru Patricii.

Čtěte také: Vyvracíme mýty o zdraví: Jak poznat skutečný infarkt a proč je důležité hned po něm cvičit?

Mohlo vám uniknout: Zdravotní potíže má i herec Jiří Krampol. Z nemocnice se přesune do pečovatelského domu:

Sdílejte článek
Štítky smrt rodina infarkt zpěvák resuscitace hudebník Divokej Bill Maxim Turbulenc Daniel Vali Dan Vali

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.