Celebrity

2. prosince 2022 09:44

Josef Šťastna

Stylista slavných Jan Pokorný spáchal sebevraždu. Ve věku 39 let vyskočil z okna

Známý český stylista Jan Pokorný, který mimo jiné oblékal Simonu Krainovou nebo Jitku Schneiderovou, zemřel ve věku 39 let. Podle policie vyskočil z okna svého bytu. Není známo, že by Jan Pokorný měl nějaké psychické problémy.

Včera po 20. hodině jsme vyjížděli k nálezu mrtvého těla ve vnitrobloku v ulici U Rajské zahrady. Muž narozený v roce 1983 utrpěl zranění neslučitelná se životem. Případ je prověřován jako sebevražda, byla nařízena zdravotní pitva, potvrdil pro Blesk smutnou zprávu pražský policejní mluvčí Jan Rybanský.

Není známo, že by Jan Pokorný měl nějaké psychické problémy. Je tedy otázkou, co ho k fatálnímu rozhodnutí vedlo. K odchodu z tohoto světa se rozhodl před čtyřicátými narozeninami.

Jan Pokorný po skoku utrpěl zranění neslučitelná se životem

Po 20. hodině jsme na žádost policie vyjížděli do ulice U Rajské zahrady, kde se nacházel 39letý muž po pádu z výšky. Bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místo vyrážela lékařská i záchranářská posádka, které pak vystřídal koroner, uvedla pro Blesk mluvčí záchranky Jana Poštová.

Jan Pokorný oblékal Simonu Krainovou, Jitku Schneiderovou či Renatu Langmannovou. Oslovené celebrity, se kterými Pokorný spolupracoval, byly v pátek ráno ve velkém šoku a smrt kamaráda zatím nechtěly vůbec komentovat.

Sebevraždu spáchal také syn herce Ivana Vyskočila:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.