Celebrity

29. dubna 2024 15:20

David Laštovka

Josef Šural zemřel, protože spěchal za ženou. Ta tři měsíce po jeho smrti otěhotněla

Josef Šural zemřel v Turecku v roce 2019 při tragické dopravní nehodě ve věku 28 let. Manželka Denisa, se kterou měl dcery Vanessu Alex a Melissu Denisu, pouhé tři měsíce po jeho smrti otěhotněla s podnikatelem Tomášem Horáčkem, za což ji mnozí odsuzovali. V květnu roku 2020 porodila syna Tomáše.

Josef Šural byl úspěšným fotbalistou. Hrával za Brno, Liberec, pražskou Spartu i za český národní tým a svými výkony si vysloužil lukrativní zahraniční angažmá v tureckém Alanyasporu. Dařilo se mu nejen na hřišti, ale také v soukromém životem. V roce 2015 si vzal za ženu půvabnou Denisu, s níž měl dvě malé dcery: Vanessu Alex a Melissu Denisu.

Mohlo by vás zajímat: Fotbalový rebel Tomáš Řepka se svěřil, kdy to s ním jeho ženy měly nejtěžší

Před smrtí se velmi sblížil s tureckým obchodníkem Yockem, který v Alanyi provozuje obchod s oblečením a velmi dobře hovoří česky, neboť jeho první manželkou byla Slovenka. Šural ho navštěvoval velmi často. „Josef byl skvělý kluk, znal jsem ho velmi dobře, byli jsme v intenzivním kontaktu. Kdykoliv s něčím potřeboval pomoci, něco zařídit, byl jsem tu pro něj. Byl u mě i se svou rodinou. Měl krásnou, velmi sympatickou ženu, krásné, roztomilé děti. Velmi je miloval, hodně často o nich mluvil, byl na ně pyšný,“ zavzpomínal Yocko pro web Prima Ženy.

Co se v osudný den stalo?

Šuralův život vyhasl předčasně při tragické dopravní nehodě. Po zápase ve městě Kayseri ve středním Turecku nechtěl čekat do druhého dne na letecký spoj, a tak si s několika dalšími cizinci z týmu domluvili, že si pronajmou privátní dopravu mikrobusem, aby byli doma dříve. Čekala je zhruba 570 kilometrů dlouhá cesta. Pouhých pět kilometrů před cílem ovšem havarovali. Josef, který nebyl připoután, následkem nárazu vyletěl z vozu ven a utrpěl těžká zranění, kterým po převozu do nemocnice podlehl. Bylo mu pouhých 28 let.

Čtěte také: Jako noční můra. Turecký doktor vzpomíná, jak se snažil udržet naživu fotbalistu Šurala

Ostatní pasažéři utrpěli pouze lehčí zranění. „Chvátal za milovanou rodinou a to se mu bohužel stalo osudným. Kdo mohl vědět, co se stane... Dodnes se mi o tom mluví těžko. Je to strašná tragédie. Pepa mi ještě před cestou volal, že až dojede, že se u mě zastaví. Někdo říká, že řidič, co je vezl, za volantem usnul, jiní, že to byla nešťastná náhoda. Ten šofér byl za to týden v base, pak ho pustili. Josefa Šurala fanoušci milovali, po té tragédii mu v Alanyi postavili sochu,“ prozradil ještě Yocko.

Vdova tři měsíce po Šuralově smrti otěhotněla

Vdova Denisa mnohé zaskočila tím, že pouhé tři měsíce po manželově smrti otěhotněla s podnikatelem Tomášem Horáčkem, kterému porodila syna Tomáše. Lidé ji za to kritizovali a posílali jí nenávistné vzkazy.

Proto se na čas stáhla z veřejného života. Na sociální sítě se vrátila až po třech letech. Sledujícím oznámila, že si nechala zvětšit rty, což označila za terapii proti bolesti, a všem dala prostor klást otázky. Jedna z nich mířila na to, jak dokázala Josefovu smrt překonat. „Jsou věci, které v životě nemůžeme překonat, pouze se s nimi naučíme žít pro další důvod proč žít (děti..),“ odpověděla.

Reagovala také na to, jak zvládla nátlak, když ji ostatní odsuzovali za to, že si tak brzy po takové tragédii našla nového přítele. „Je to jako hodnotit deset minut tohoto filmu (Sedm životů), kde Will Smith uráží slepého muže po telefonu a z toho si pak udělat dojem na celý film. Každá mince má dvě strany a já stále věřím, že obhajovat se musí jen zlo. Pravda vždy vyjde na povrch a je čistá,“ napsala Denisa.

Podívejte se, jak další slavný hráč fotbalové Sparty Tomáš Řepka oslavil 50. narozeniny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.