Sexy, ale nezbeda. Marek Lambora je v roli fotbalisty zralý na červenou kartu

Marek Lambora v roli fotbalisty Pašky - Malá velká liga

Vstřícný sympaťák Marek Lambora se v roli sparťanského hráče představuje jako namachrovaný fotbalista, který nejde pro ránu ani sprosté slovo daleko. Jak přitom herec přiznal, kopanou příliš v lásce nemá.

Po rolích podnikavého Janka či kněze v seriálu Poslední oběť zaválo natáčení nového komediálního seriálu Marka Lamboru (28) na fotbalový trávník. Nově je z něho drsný hráč Sparty, který nejde pro sprosté slovo daleko. „Fotbal mi k srdci úplně nepřirostl, tak jsem si říkal, že to tím pádem musím vzít. Moje postava v Malé velké lize se jmenuje Leoš Paška, má jedenáctku a je to hrdina tohoto stadionu,“ prozradil Marek Lambora exkluzivně redakci webu Prima Ženy při natáčení seriálu v zázemí fotbalové Sparty na Letné. Coby Paška je velký frajer a egoista, který to ale umí s míčem.

Jak už Lambora přiznal, k fotbalu nikdy netíhl. Občas si zahrál maximálně nohejbal. Sportu se ale nebojí a zkušenosti má bohaté. „Dlouho jsem dělal karate, občas volejbal a teď jsem zase začal dělat thai box. Jezdím také surfovat. To mě hodně baví a hodlám se k tomu každé léto vracet,“ uvedl dále herec pro web Prima Ženy.

Čtěte o oblíbeném herci více: Marek Lambora má nový objev. Vztah se slavnou herečkou prozradily prsty

V komediálním seriálu Malá velká liga, který můžete sledovat každé pondělí večer na Primě nebo na prima+, se těšte na dobrou podívanou. Kousek ze sportovního prostředí si nebere servítky v žádném ohledu. „Osm velmi vtipných dílů o fotbale a základní škole. Myslím, že to je přesně to, na co byste se měli dívat,“ vzkazuje s úsměvem Marek Lambora divákům. Podívejte se v sestřihu níže, o čem mluví.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.