Celebrity

8. května 2024 08:33

Vanesa Havlíková

Syn Hrzánové a Holuba Antonín žije život ve dvou zemích: Sahám si na dno, přiznal

Bára Hrzánová a Antonín Holub v Show Jana Krause

Herečka Bára Hrzánová na konci dubna oslavila šedesátiny. Do talkshow Jana Krause zavítala i se svým synem Antonínem (26), který je talentovaným hudebníkem a hercem. Antonín se v pořadu rozpovídal o tom, jaké to je mít slavné rodiče, jak zvládá neustálé pendlování mezi Prahou a Paříží, a jaké je to hrát v divadelní hře společně s rodiči.

Jelikož Barbora Hrzánová před pár dny oslavila jubileum, dostala od moderátora velkou kytici i narozeninový dort. Dárek následně dostal i Jan Kraus. „My pro vás máme taky dárek,“ řekl Antonín Holub a předal moderátorovi nové cédéčko, které vydala u příležitosti hereččiných kulatých narozenin kapela Condurango, v níž matka se synem hrají.

Čtěte také: Bára Hrzánová má s Radkem Holubem svérázný vztah. Přiznala i city k Anetě Langerové

„Jmenuje se to Sto let s Bárou Hrzánovou, protože má kulaté narozeniny a čtyřicet let funguje kapela. A křtíme ho 23. 5.,“ upřesnil ještě Antonín, který hraje v kapele na baskytaru, housle a ukulele. Věnuje se ale také herectví a muzikálovému herectví, které vystudoval na prestižní škole ECM de Paris.

Syn Hrzánové žije život ve dvou zemích

Právě v Paříži odehrál také své první role, nyní ho čeká pražská premiéra představení Dobře rozehraná partie, ve kterém se na divadelních prknech setkává se svojí maminkou Bárou i tatínkem Radkem Holubem. „Přijel jsem jenom kvůli vám,“ zdůraznil směrem k Janu Krausovi s tím, že druhý den ráno opět odlétá.

Žít život ve dvou odlišných zemích ho ale stále velmi baví. „Velký rozdíl to není, protože je to pořád malý cirkus, stejné divadlo. Tam je to taky malý rybníček, i když trochu ve větším,“ popsal mladý umělec rozdíl mezi oběma městy a vysvětlil, proč se ve Francii mezi herci neříká „zlom vaz“, nýbrž „merde“. „To se říká proto, že když hráli dříve na královském dvoře, tak tam přijíždělo hodně lidí koňmo. A jak ty koně jeli, tak padala ta h*vna. Takže si říkali h*vno, aby tam bylo hodně lidí,“ objasnil Antonín v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat každou středu ve 21:40 na Primě.

A jak se stalo, že Antonín hraje s mámou a tátou ve společné hře? „Byla jsem si vědoma toho, že jestli se má Tonda naučit hrát i česky, tak nejlepší škola je drsná škola Lídy Engelové, protože je opravdu drsná, ta škola,“ dodala Hrzánová ke společnému představení, které iniciovala a režíruje jejich oblíbená režisérka a rodinná přítelkyně, paní Lída Engelová, jež má na svém kontě více než stovku divadelních inscenací.

Přečtěte si: Eva Leimbergerová o životě s Francouzem: Pořád by jedl ústřice, mám na to alergii

„Tonda tedy prošel, takže hrajeme dohromady jako rodina, když pánbůh dá a Tonda zrovna nehraje revoluci nebo Šumaře na střeše nebo Hedviku v Paříži,“ dodala oblíbená herečka. „Teď už si trochu sahám na dno, protože vstávám ve tři ráno a neustále přejíždím,“ posteskl si šestadvacetiletý herec s tím, že je to občas náročné. Z Paříže do Prahy buď létá, nebo občas jede i autobusem, ale to trvá třináct hodin.

Sdílejte článek
Štítky Francie rodina FTV Prima rozhovor syn Show Jana Krause herectví Barbora Hrzánová Antonín Holub

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.