Celebrity

18. února 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Eva Leimbergerová o životě s Francouzem: Pořád by jedl ústřice, mám na to alergii

7 pádů Honzy Dědka (3) - upoutávka

Eva Leimbergerová (40) je známá z řady televizních seriálů, hraje ve filmech i v divadle. Neváhala zkusit štěstí ani v cizině, kde se naučila francouzsky. V Česku si poté našla přítele z Francie.

Herečka Eva Leimbergerová, kterou můžete znát ze seriálů Polda či Modrý kód, žije s francouzským partnerem již několik let, sama si je ovšem vědoma, že je stále na čem pracovat. „Jsme spolu deset nebo dvanáct let a pořád to ladíme,“ prozradila herečka v divácky oblíbeném pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Přestože je přítel Evy Leimbergerové Francouz, potkali se v Česku. „Není to tak, že bych ho odvlekla z Francie. Poznali jsme se ve chvíli, kdy jsem žila v Paříži a on v Česku, a nechtěla jsem se vracet,“ objasňuje herečka, která nějakou dobu studovala ve Francii.

Hostem 7 pádů Honzy byl také oblíbený herec Pavel Liška. Článek si přečtěte ZDE.

„On prodává francouzské lahůdky, vína, dobré jídlo. Mám ale pocit, že na základě toho, co dělá, se spíš stanu vegetariánem. On by pořád jedl, maso, uzeniny, ústřice – a já na to mám alergii,“ posteskla si krásná herečka, která s přítelem doma mluví česky i francouzsky. „Některé věci v češtině nezní tak drsně jako ve francouzštině,“ vysvětlila v talkshow Honzy Dědka.

Ovšem s jejím příjmením měli Francouzi trochu problém. vVždycky jsem ho vyhláskovala ‚Leimberžerova'. A pak už jsem byla vždy Eva nebo La Tchèque, Češka,“ prozradila se smíchem v rozhovoru pro server Novinky.cz

Eva Leimbergerová si zahrála i v crazy komedii Indián s Karlem Rodenem v hlavní roli. Hraju spolumajitelku developerské firmy. „S Martinem Pechlátem se tam objevíme asi na minutu. Ale i to krátké natáčení jsme si užili, bylo to velmi zábavné,“ dodala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.