Celebrity

15. října 2024 07:00

David Laštovka

Syn Lindy Rybové a Davida Prachaře by mohl dělat modela. Půvabné jsou i obě jejich dcery

Linda Rybová a David Prachař v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Linda Rybová, která 15. října slaví 49. narozeniny, žije už přes dvacet let ve spokojeném manželství s o šestnáct let starším hercem Davidem Prachařem. Mají spolu tři děti: jednadvacetiletou dceru Rozálii, o rok mladší Josefínu a šestnáctiletého syna Františka. Všichni jejich potomci jsou umělecky nadaní.

Obě dcery Lindy Rybové a Davida Prachaře směřují k divadlu. Zahrály si už v několika představeních, Josefína v seriálu Chataři ze Švihova a v době pandemie covidu dokonce společně napsaly divadelní hru, kterou nazvaly Vina vína. Jedná se o současnou generační hru pro mladší publikum, kterou si celou samy zrealizovaly, včetně castingu. Josefína studuje tanec a je talentovaná na choreografii, Rozálii baví hudba.

Čtěte také: Syn Davida Prachaře a Lindy Rybové ve flitrech připomíná Justina Biebera. Na tátu už je to moc, říká

Syn by se mohl živit jako model

František, který má za sebou už také zkušenost před kamerou, když si zahrál v seriálu Chataři ze Švihova (můžete vidět na prima+), podobu s maminkou nezapře a z fleku by mohl dělat modela. Loni se objevil na jedné z módních přehlídek v rámci pražského Fashion Weeku po boku nevlastní sestry Mariany Prachařové, kterou má David Prachař z předchozího manželství s herečkou Danou Batulkovou. Tehdy si oblékl extravagantní třpytivý outfit s průsvitnými rukavičkami z dílny návrháře Jana Smejkala.

František studuje na konzervatoři a hraje fotbal. Po otci je zarytým slávistou. „Doma to funguje tak, že už neříkám nic. Františkův pokoj se nedá otevřít, protože dveře se vzpříčí. Leží tam kytara nebo nějaké předměty. On nás tím šetří, protože tím, že ten pokoj neotevřeme, to nevidíme a můžeme se dožít vyššího věku,“ popsal s úsměvem a nadsázkou David Prachař v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Mohlo by vás zajímat: David Prachař opustil Batulkovou kvůli Rybové, ta čelila nenávisti. Jak s ní vychází jeho syn Jakub?

Domů si pořídili sejf

A v uvolněném duchu ve vyprávění o svých dětech pokračoval dál. Pořídil si prý kvůli nim sejf. „Věci, které nechci, aby mi děti ukradly, si skrývám. A teď už je zamykám. Každému doporučuji sejf. Tam si dejte nabíječku, protože o ni přijdete hned. A nejpotřebnější věci si tam zamykejte a klíček schovejte na místě, kde ho dítě nenajde,“ prozradil s úsměvem David Prachař.

Herec David Prachař v pořadu 7 pádů Honzy Dědka vysvětlil, proč domů pořídil sejf:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.