Celebrity

7. května 2024 11:50

Eliška Reiglová

Syn Nicolase Cage zbil vlastní matku. Šla ho utěšit, skončila s ošklivými podlitinami

Weston Cage (33), nejstarší potomek herce Nicolase Cage (60), je vyšetřován policií pro podezření z ublížení na zdraví. Důvodem je, že fyzicky napadl vlastní matku. Herečka Christina Fulton (56) se následně ukázala na veřejnosti a odhalila podlitiny v obličeji, které jí agresivní syn způsobil. Krátce před útokem ji prý jeho kamarádi informovali, že si u něj všimli psychických problémů.

Weston Cage se údajně 28. dubna dostal do slovní potyčky se svou matkou v jejím domě v Los Angeles a následně incident přerostl v napadení, uvedl server TMZ s odvoláním na zdroje z policejních složek. Syn Nicolase Cage je v důsledku této situace vyšetřován policií. Oddělení v Los Angeles potvrdilo, že bylo podáno hlášení o ublížení na zdraví.

Vzhledem k tomu, že Weston z domu stihl před příjezdem policie odejít, k jeho zatčení nedošlo. V minulosti se nejednou léčil s psychickými problémy, například v roce 2011 byl hospitalizován na psychiatrii po násilném incidentu v Los Angeles. Proto když se Christina Fulton od jeho přátel dozvěděla, že syn jeví známky neklidu, rozhodla se mu pomoct. A to se jí vymstilo.

Čtěte také: 9 věcí, které nevíte o Nicolasu Cageovi. Vzal si bývalou ženu Michaela Jacksona

„Po příjezdu na místo mě čekal syn, který se zjevně nacházel ve stavu duševního zhroucení, což se následně zvrhlo v hrůzný zážitek. Vždy jsem svého syna v boji s psychickými problémy plně podporovala. I nyní dělám vše, co mohu, abych mu zajistila trvalou podporu, kterou potřebuje,“ řekla matka agresora magazínu People.

Otec se nestaral

Zda slavný otec zasáhne, či nikoliv, je nyní otázkou. Je ale pravděpodobné, že nikoliv, protože když měl Weston problémy v minulosti, Christina Fulton z nich vinila právě jeho otce. Zřejmě by tak neocenila, kdyby se nyní snažil pomoci a zkoušel situaci svého nejstaršího syna jakkoliv ovlivňovat.

„Nicolas Cage poškodil mého syna a udělal něco naprosto příšerného. To já jsem Westona vychovala. Já jsem ta, která se o Westona starala. Jeho otec byl velmi zaneprázdněný svým povoláním,“ řekla v minulosti Fulton, byť neupřesnila, co přesně měl herec provést. Dle podlitin, které má v obličeji, lze ale soudit, že při napadení byl vůči ní Weston poměrně brutální.

Podívejte se, jak si personál restaurace spletl opilého Nicolase Cage s bezdomovcem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.