Celebrity

9. května 2024 06:00

Kisa Císařová

Leona Machálková prozradila tajemství krátkého účesu. Inspirovala ji Miley Cyrus

Leona Machálková prozradila, že ji k ostříhání vlasů inspirovala Miley Cyrus

Celé roky byly pro Leonu Machálkovou (56) dlouhé blond vlny společně se zvučným hlasem a štíhlou figurou jejím poznávacím znamením. Není to ovšem tak dlouho, co se prvního jmenovaného na radu svého syna Artura Šípka (21) zřekla. Webu Prima Ženy teď Leona odhalila, že inspiraci k radikálnímu odstřihnutí se od vzhledu, který pro ni byl poměrně dlouho signifikantním, našli s Arturem v o generaci mladší rebelce ze Spojených států amerických.

„Cítím se v tom jako žena. Pro mě je důležitý takový ten mladistvý impuls. Mladistvost spatřuji v mentální stránce, ale když ji může podpořit, že člověk vypadá minimálně na to, kolik mu je, a nevypadá starší, to mě vždy potěší,“ odpověděla webu Prima Ženy Leona Machálková na otázku, jak se cítí ve svém nedávno střiženém mikádu. To, že návrh na celkem zásadní vlasovou proměnu své slavné mamince doporučil její syn, Leona už dříve prozradila. Teď se ale rozpovídala podrobněji, jak to celé proběhlo. Podle jedné z našich nejobsazovanějších muzikálových zpěvaček to bylo vcelku spontánní rozhodnutí.

Inspirace americkou rebelkou

„Myslím, že to tehdy bylo tak, že jsme viděli na někom tenhle svěží účes a on řekl: ´Tohle by ti slušelo. Ostříhej se´. Ne, že by o tom zase tolik přemýšlel. Na mě jako na mámu není rozhodně tolik fixovaný,“ nechala nahlédnout do vztahu se svým synem zpěvačka. Když se pak Leona nad příběhem nového mikáda zamyslela, vzpomněla si, kdo byl tou osobou, která stála za nápadem k vlasové proměně. „Oba máme rádi Miley Cyrus, která bývala Hannou Montanou a dnes je nepřehlédnutelnou divou a velice zajímavou zpěvačkou a performerkou na jevišti. Kdysi přišla s účesem, který už momentálně nemá a jemuž se říká mullet. Média to tehdy strašně kritizovala, stylem, že se zbláznila, co to má na hlavě. My jsme si ale říkali: ´Jo, je to cool, je to dračice a sluší jí to.´ Pak jsme viděli i další její účesy včetně mikáda a odtud to možná vzniklo,“ připustila Leona Machálková a vysekla tak velkou poklonu o čtvrt století mladší americké zpěvačce.

Dost bylo princezny!

Podle Artura Šípka prý byla jeho máma už dost dlouho za princeznu, což jí také řekl. Místo toho, aby se to Leony dotklo, vzala to jako vítanou příležitost ke změně. „Řekla jsem mu, že má pravdu a že změna je život. Stačí, že jsem už tolik let blondýna,“ neměla problém přiznat Leona Machálková. Co dalšího o svém účesu a synovi ještě zpěvačka prozradila? Dozvíte se v úvodu článku ve videorozhovoru, který se zpěvačkou natáčela moderátorka Kisa Císařová záhy po návštěvě Leony Machálkové v pořadu Inkognito. Jaké dojmy z něj zpěvačka měla? I na to dala Leona odpověď. Na díl pořadu Inkognito, jehož byla Leona Machálková hostem, se můžete těšit už ve čtvrtek 9. května ve 21:40 na Primě. Podívejte se ještě v extra sestřihu, co si Leona Machálková stihla v zábavné show domluvit s Ondřejem Gregor Brzobohatým:

Sdílejte článek
Štítky blondýna princezna Leona Machálková mikádo Miley Cyrusová Artur Šípek inspirace

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.