Celebrity

29. března 2024 09:50

Tomáš Durčák

Leona Machálková hostila synovu partnerku z Pákistánu. Ta poprvé viděla sníh a ochutnala svíčkovou

Leona Machálková (56) je dnes pyšnou a šťastnou maminkou. Její syn Artur (21) se rozhodl jít ve šlépějích otce a věnuje se architektuře. Zároveň už má dnes zpěvačka možná myšlenky i na to, že by jednou mohla být babičkou. Její syn se totiž zamiloval do mladé dívky z Pákistánu, kterou nyní Machálková hostila.

Jednadvacetiletá potenciální snacha Machálkové Zehra pochází z pákistánského Karáčí a je muslimkou. S jejím synem Arturem se však potkali v Miláně, kde on studuje interiérový design. Potatil se tak po svém otci, známém architektovi Bořku Šípkovi. Vztah už je očividně vážný, neboť jak Leona prozradila, pár bydlí společně v pronajatém bytě.

Rozdílná náboženská víra by podle všeho neměla do budoucna přinést žádné komplikace, jelikož Zehra a její rodina nejsou ortodoxními muslimy, nýbrž mají údajně poměrně moderní názory. „Tátu má zpěváka, děda je herec a maminka výtvarnice. Jsou to kosmopolitní lidé, její brácha žije u Londýna, všichni jsou tedy zvyklí hodně cestovat,“ pochlubila se pro iDnes.cz Machálková zázemím synovy partnerky.

Zrovna před pár týdny zde syna s jeho láskou hostila, když k ní dorazili na návštěvu z jednoho specifického důvodu – mladá Pákistánka ještě nikdy nezažila opravdovou zimu ani neviděla sníh. „Zehra nikdy neviděla sníh, tak jsme ji vzali na hory, vyzkoušela si i snowboard. Bylo to poprvé, co jsem někam vyrazila se synem a jeho dívkou a byl to moc příjemný zážitek,“ líčila nadšeně zpěvačka.

Čtěte také: Machálková promluvila o smrti Šípka: Ztrácel se nám před očima. Brečela jsem mu na rameni

Ta má ze synova výběru podle všeho velkou radost. „I když pochází z jiné kultury, sálá z ní velká srdečnost, dobrota a laskavost. Je velmi slušná, ale zároveň má drive, takže si s ní člověk dobře popovídá. Mě to aspoň donutilo oprášit angličtinu. Ale ona rozumí i česky. Když jí řeknu: Dej mi pusu, ví, co má dělat,“ zavtipkovala Leona, která dívku z dalekého východu vzala i na pravou svíčkovou, aby ochutnala českou kuchyni, a prý s velkým úspěchem.

Nyní se nabízí otázka, zda „kosmopolitní rodina“ z Pákistánu nepozve na návštěvu do Karáčí na oplátku Artura. Leona Machálková se netají tím, že ona by ráda vyrazila třeba hned. „Pákistán je velmi chudá země plná rozporů, ale to neznamená, že bych se něčeho obávala nebo měla zábrany a dívala se na tuto kulturu přes prsty. Jsem dítě Havlovy éry, je třeba být otevřený,“ svěřila se zpěvačka.

Ta má ke svému jedinému synovi i přes jeho šťastný vztah stále velmi úzké pouto, a i když bydlí až v Itálii, snaží se s ním být pravidelně v kontaktu. „Říkala jsem Arturovi: Když teď bydlíš s dívkou, tak je asi blbé, abych ti obden volala, co? A on mi povídá: Vždyť ona si taky telefonuje se sestřenicemi a tátou. To je úplně normální,“ dodala na závěr s oddechem a potěšením Machálková.

Leona Machálková v roce 2023 oslavila 30 let svého působení na hudební scéně:

Sdílejte článek
Štítky Itálie vztah Pákistán Karáčí partnerka muslimka Milán Leona Machálková Bořek Šípek Artur Šípek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.