Leona Machálková neodmítá randění. Muž musí napoprvé příjemně vonět i chutnat, říká

Leona Machálková o randění. Co musí mít její vyvolený

Ať už je důvod jakýkoli, od rozchodu s někdejším partnerem a otcem společného syna Artura (21), Bořkem Šípkem (†66), je Leona Machálková (56) sama. Nebo alespoň veřejnosti žádného oficiálního partnera nepředstavila. Webu Prima Ženy teď zpěvačka svěřila svůj názor nejen na seznamování po internetu, ale prozradila i to, co musí muž udělat, aby o sobě následně mohl říct, že je partnerem Leony Machálkové.

Byla to velká láska, ze které během společných let vzešel syn Artur. Vztah světově proslulého výtvarníka a oblíbené zpěvačky ale skončil, když se v roce 2009 Bořek Šípek s Leonou Machálkovou dohodli na rozchodu. A od té doby, byť se tomu téměř nechce věřit, je pohledná sympatická blondýnka sama.

Čtěte také: Leona Machálková o rozchodu s Šípkem: Cítila jsem se, jako by vedle mě spadl barák

Na muže ovšem nijak nezanevřela. Lásce a novému vztahu se oblíbená muzikálová zpěvačka, která se nedávno na radu syna zbavila dlouhých blond loken a vlasy nechala ostříhat jen těsně nad ramena, nijak nebrání. Ve vzájemném poznávání ovšem Leona nehodlá nic uspěchat.

„Nejspíš každá z nás dá na osobní dojem. Asi bych nešla na rande po prvním setkání. Ani v minulosti, když se ohlédnu, tomu tak nikdy nebylo. I když jisté zaujetí už i v tom prvním momentu je,“ svěřila webu Prima Ženy Leona Machálková, pro kterou je zásadní, aby jí muž už napoprvé příjemně voněl.

Čas na intimitu

„Když se potom lidé přiblíží, objímají se, líbají, potažmo mají intimní život, dost silná vazba je, jak vám ten člověk voní. Nejen jakou značku parfému používá, ale roli hraje, jak se potíme, jak nám chutnají sliny toho druhého. To jsou všechno věci, které mají čas v tom poznávání se a je to o osobním kontaktu. Je to tak, že nic se nemá uspěchat. A o to spíš si myslím, to pak může být trvalejší,“ nebála se promluvit o velmi osobních a intimních věcech sympatická zpěvačka.

Mohlo by vás zajímat: Zemřela sestra Bořka Šípka, našli ji až po čtvrt roce. Měli jsme ji rádi, říká Machálková

„Žádná hektika, udělejme si na sebe čas. Povídejme si, vnímejme všemi smysly. Pohled do očí, nic těkavého. Opravdu ten klid. Protože lidé, kteří se o sebe zajímají a chtějí spolu potom být, by se měli dobře poznat,“ řekla přesvědčivě Leona Machálková.

Zprávy nepsat!

A to podle oblíbené muzikálové zpěvačky rozhodně nejde ani prostřednictvím internetových seznamek ani skrze sociální sítě. „Myslím si, že devadesát devět procent žen by na rande na základě nějaké esemesky nebo zprávy nešlo. Ne, že bych se něčeho bála, ale bylo by fajn, kdyby si ten muž našel trošku jinou cestu než mi to vzkázat přes sociální sítě,“ prozradila své přání Leona Machálková.

Čtěte také: Honza Dědek: Seznamování nezvládám! Přítelkyni oslovil díky psovi. Co jí napsal v první zprávě?

Na jakých místech můžete zpěvačku potkat? Jak se cítí v mikádu, které jí doporučil syn Artur. Na tyhle a další otázky vám dá odpověď sama Leona Machálková ve videu v úvodu článku. Dozvíte se v něm i zpěvaččiny dojmy z její nedávné návštěvy v zábavném pořadu Inkognito, jehož byla hostem. A zanedlouho se tak na Leonu můžete těšit na obrazovkách televize Prima.

Leona Machálková byla také hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky láska rande Leona Machálková Bořek Šípek Artur Šípek randění

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.