Celebrity

16. února 2024 14:30

David Laštovka

Tajemství Miloslava Šimka. S Bubílkovou byli milenci. Jeho manželka hrozila rozvodem

Zuzana Bubílková o plastice nosu, zvětšení rtů i faceliftu

Od smrti legendárního českého komika a satirika Miloslava Šimka v těchto dnech uplynulo 20 let. Zemřel ve věku 63 let, kdy po dlouhém a statečném boji podlehl leukémii. Na stejnou nemoc skonal i jeho nerozlučný parťák Jiří Grossmann. Jaké bylo soukromí Šimka?

Miloslav Šimek se proslavil v divadle Semafor ve tvůrčí dvojici s Jiřím Grossmannem, který zemřel předčasně v pouhých třiceti letech. Po jeho smrti vystupoval s Luďkem Sobotou a Petrem Nárožným, poté s Jiřím Krampolem a v poslední etapě svého života se Zuzanou Bubílkovou, s níž se zaměřoval na politickou satiru.

Přestože byl Šimek šťastně ženatý a s manželkou Magdalenou měl tři dcery - Evu, Magdalenu a Hanu, po jeho smrti vyšlo najevo, že s o dvanáct let mladší Bubílkovou byli milenci. „Měli jsme spolu pracovní vztah a ten přerostl i do takového mimopracovního vztahu, který musel zůstat utajený, protože Šimek byl ženatý. Takže se s tím nedalo nic dělat. Nikdy by z toho ale nic nebylo,“ prozradila Zuzana Bubílková po dlouhých letech v pořadu Kápni božskou.

O vzpomínku na Miloslava Šimka redakce webu Prima Ženy pořádala Zuzanu Bubílkovou, ta se ale omluvila. „Nezlobte se, já mám maminku v nemocnici, starám se o otce a do toho denně vystupuji. Nemám čas.“ V úvodním videu promluvila Bubílková o operaci nosu, kterou kdysi podstoupila.

Manželka odjela do Švýcarska k tetě, hrozila rozvodem

Šimkova manželka Magdalena o jejich milostném poměru věděla. „Neznám ženskou, kterou by to neštvalo. Přiznám se, že jsem to někdy řešila hodně svérázně. Sebrala jsem se a odjela k tetě do Švýcarska,“ svěřila se vdova deníku Blesk. Svému slavnému muži hrozila i rozvodem. „Občas jsem zaútočila řečmi, tak jako každá ženská, že se chci rozvést a podobně. Prostě obvyklá ženská zbraň. Slávek řekl, že to nikdy nedovolí, že on by se tím shodil,“ zavzpomínala Magdalena na krizové okamžiky v jejich manželství.

Mohlo by vás zajímat: Zuzana Bubílková o plastice nosu: Táta s ní nemluvil a Šimek se jí lekl

Miloslav Šimek zemřel na leukémii, tedy na stejnou nemoc jako jeho nerozlučný parťák Jiří Grossmann. O svůj život bojoval statečně až do poslední chvíle. „Přestože měl bolesti, nedával je vůbec znát. Dokonce i v těch těžkých chvílích neztrácel optimismus a snažil se nás rozptýlit nějakou srandou. I v nemocnici stačil říct ještě nějaký fór, i když mu bylo strašně zle,“ prozradila vdova.

Dojemné poslední okamžiky. Rozloučit se přišly i dcery

Týden předtím, než vydechl naposledy, už věděl, že svůj těžký zápas prohraje. U jeho lůžka se střídala celá rodina. Z Ameriky přiletěla dcera Magdalena, z Německa dcera Eva, stráž držela i dcera Hanka. Manželka Magdalena s ním byla v nemocnici nepřetržitě. „Vůbec jsem nechodila domů, a v nemocnici i spala. Poslední noc Slávkova života jsme byly u jeho postele všechny čtyři. Umřel v umělém spánku. Před svítáním, v pět hodin ráno, jeho srdíčko dotlouklo naposledy,“ sdělila vdova.

Čtěte také: Jiří Grossmann zemřel na stejnou nemoc jako Karel Gott. Před smrtí byl kost a kůže

Na manželství se slavným komikem vzpomíná s láskou. „On nežil jenom divadlem. Svých čtrnáct dní se maximálně soustředil, napsal, co mohl, natočil to, odjel na zájezdy a pak vysadil a byl na chalupě. Žili jsme moc hezký život venku v přírodě. Někdy mi připadalo, že je mnohem víc skaut než komik. Ono se to u něj prolínalo. Prožili jsme spolu krásných dvaačtyřicet let,“ svěřila se paní Magdalena.

Zuzana Bubílková byla hostem Show Jana Krause (2022). Co jí v tu dobu činilo radost?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.