Celebrity

7. září 2022 18:00

Josef Šťastna

Tomio Okamura jako noční můra Zuzany Bubílkové: On má snad žábry

Aktuální radosti Zuzany Bubílkové

Zuzana Bubílková (70) se za svou letitou moderátorskou praxi setkala už s ledasčím. Pro řešení řady situací má ověřené postupy, ale ani ty nestačí na lídra SPD Tomia Okamuru (50). Rozpovídala se o tom, čím ji dokázal vyvést z míry a jak jejich setkání ještě nasadil pomyslnou třešničku.

Zuzana Bubílková je novinářka, publicistka, komička a moderátorka, která proslula jako česká nekorunovaná královna satiry. Na paškál si vezme kohokoliv, ale politici byli vždy její dominantou. Jeden z nich ale i ji, jakožto ostřílenou profesionálku dokázal vyvést z míry.

Okamura nedýchá

S žurnalistikou, moderováním a komunikací s politiky má Zuzana Bubílková téměř padesátileté zkušenosti. Přesně ví, jak se v určitých situacích zachovat a kdy se na co zeptat. O to víc je překvapivé, že se najde někdo, s kým se taková profesionálka sotva dostane ke slovu a kdo jí práci umí znepříjemnit.

„Natáčela jsem s Okamurou. Pořád něco říkal a já ho žádala, jestli by mohl zmlknout aspoň, když ho představuju. Nedokázala jsem mu skočit do řeči. Jako politická zpravodajka jsem byla vytrénovaná, že musím počkat na nádech a skočit do řeči. Jenže Okamura nedýchá. Nevím, on má snad žábry. Když jsme skončili, řekl mi, že nejsem špatná, jen potřebuju školení, a že mi ho dá. A pak se otočil, a ještě mi řekl, že je singl. Z toho jsem byla mimo,“ řekla Zuzana Bubílková v Show Jana Krause, kterou uvidíte ve středu večer na Primě.

Jaká matka, taková dcera

Zuzana Bubílková má čtyřiadevadesátiletého otce a jednadevadesátiletou matku. Oba rodiče i přes pokročilý věk drží krok s dobou a moderních technologií se neděsí. Velké přání otce je dostat chytrý telefon a netradiční touha byla splněna matce, která si k narozeninám přála skener. Ten už teď ovládá, jako by s ním snad zacházela roky.

„Protože oni pracovali část svého života na Slovensku, a tak se musí co tři měsíce hlásit, že ještě žijí, aby jim vyplatili důchod. A ona s tím vždycky musela chodit po všech úřadech, takže teďka má skener a normálně to rozešle. Naučila se s tím,“ poreferovala Zuzana Bubílková Janu Krausovi o tom, jak zdatně její rodiče nakládají s technikou.

Situace se skenerem jasně ukázala na to, po kom má moderátorka a komička smysl pro humor. „Já jsem jí ten skener koupila a dala jsem jí takového kluka, který i mně dělá elektroniku. A najednou mi přišla esemeska: Už umím skenovat, jestli chceš, za pět stovek tě to naučím,“ dodala se smíchem paní Zuzana, která poslední dobou svůj dar glosovat využívá i na sociálních sítích.

Hlava, zadek, Instagram

„Mám Instagram už přes rok a dávala jsem tam to, co všichni, to je hlava zadek stokrát jinak. Tam prostě nic jiného není. Většina lidí to tam tak dává, vyfotí se přes čtyři filtry a věří tomu, že to tak nevypadá,“ postěžovala si Zuzana Bubílková na falešnou realitu sociálních sítí. Ty dokázala v několika posledních měsících sama oživit hned několikrát tím, že si rýpla do jiných slavných osobností. „A já jsem tam začala dávat obsah, což vzbudilo velkou pozornost, protože představte si, že někdo má názor. To je prů*er…“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.