Taktička Káča nemá kde bydlet. Hosté musí místo šmejdění hlídat jejího syna

Prostřeno! S27 (57) - Přiznání

Úterní hostitelka Kateřina, které ostatní říkají Káča, se nedávno vrátila ze zahraničí. Do soutěže amatérských kuchařů se přihlásila kvůli výhře. Podle ní jsou u stolu všichni falešní, a tak nevadí, když nebude hrát čistou hru ani ona. Má pravdu?

Dvaatřicetiletá Káča z Moravskoslezského kraje není v lehké životní situaci. S otcem svého ročního dítěte se rozešla a nemá zatím svoje bydlení. Jedenáct let pracovala v Anglii, kde si našla přítele. Po porodu syna si přestali rozumět, tak se vrátila do Česka. Dočasný azyl našla u své maminky, která sdílí domek se svojí sestrou. V její kuchyni bude pro hosty vařit poprvé. Na menu bude plněná kapsa se zeleninou, uzený vývar s kroupami, perkelt a pařížské řezy. Kdo od Káči čekal spíše romskou kuchyni, dočká se. Její maminka připraví bonusový chod – střívka naplněná bramborovým těstem goja a pšeničné placky marikle.

Někteří hosté měli o menu jinou představu. Katku nezaujalo, Martin čekal něco víc, Monice připadají jídla příliš hutná. A to ještě netuší, jak obrovské porce bude Káča servírovat. Misky na polévku budou přímo mísy, předkrmová tortilla by mohla být hlavním chodem. Romské dobroty hosty nezaujmou. Jelikož je nepřipravovala hostitelka, zdají se jim zbytečné. Hosté také poprvé ochutnají perkelt, který vůbec neznají. Vpodvečer uvidíte, jak jim zachutná.

Takové šmejdění hosté nečekali. Dostanou na hlídání poklad:

Musí hrát falešně, aby vyhrála

Káča to má s bydlením složité a místo toho, aby připravila hostům pár osobních věcí, jak to v podobných případech soutěžící dělávají, má pro ně jinou zábavu. Povypráví jim svůj životní příběh se synem Davídkem v náručí. Poté půjde vařit a zatímco se bude otáčet v kuchyni, dá hostům dítě na hlídání. Kupodivu nikomu šmejdění nechybí. Dámy jsou nadšené. Maminka dvou dcer Monika malé děti miluje, bezdětná Bára také. Jen Katka bude mít strach, protože se jí údajně stává, že se u ní malé děti rozpláčou.

Pro některé není žádným překvapením, že úterní hostitelka taktizuje. Jak si můžete na prima+ připomenout, v pondělí se svojí jmenovkyní Katkou přiznala, že jí jde především o výhru. Motivací je jí syn, se kterým by si chtěla případnou finanční odměnu užít. „Nemám ráda faleš, i když ji musím hrát, protože chci vyhrát. U stolu jsme možná všichni falešný,“ soudí Káča. „Pokud nevyhraju, tak mě to zamrzí, že jsem taktizovala zbytečně,“ dodává. Ostatní u stolu vyzvídají, jak to tedy s tou taktikou hostitelka má. Ta neumí moc dobře lhát, tak se v podstatě prozradí. Stejně jako Katka, která polemizuje o tom, že taktici v Prostřeno! nevyhrávají. Uvidíme, jak to bude tentokrát.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.