Taktička Veronika se chce blýsknout. Jakou kontroverzní surovinu přidá do polévky?

Prostřeno! XXVI (14) – Perfektní Verča

Čtvrteční hostitelka Veronika je podle ostatních taktička. Sama by se takto neoznačila, ale přizná, že pro výhru udělá maximum. Jak to tedy je? Třicetiletá kadeřnice v předchozích dnech soupeřům neodpustila žádnou chybičku. Podle některých se Veronika snaží být až příliš perfektní.

S manželem je hostitelka Veronika od šestnácti let, brali se ve dvaceti, mají spolu dvě děti. Ve svém volném čase prý nejdříve navaří a potom jde s dětmi ven. Svojí rodině je opravdu oddaná. Má dokonce na zápěstí vytetovaná jména dětí a manžela, jako kadeřnice má na kůži zvěčněné i nůžky. Přihlášku do kulinářské soutěže dostala od sester k narozeninám. Do svého menu vybrala oblíbená rodinná jídla jako avokádové guacamole s bagetkou, polévku zalívanku, krůtí roládu se špenátovými bramborami a jako dezert upeče dort s mascarpone.

Nejvíce údivu u soutěžících vzbudí polévka s tajemným názvem. Ingrid přizná, že na zalívanku jezdí k dědovi a babičce. U Veroniky se nad touto polévkou schází celá rodina. Jak chutná? „Neznal jsem to, teď už vím, co to je. Je to defacto koprová polévka. Čekal jsem nějaké kysané zelí,“ přiznává Martin. Myslí si, že byla Veronika odvážná, když do menu zakomponovala kopr, který spousta lidí nemusí. Je to pravda, menu s koprem opravdu nepatří mezi vítězná. Míše se kupříkladu bude zdát kopru v polévce až příliš. Někdo by si zase trošku přikyselil. Přesný postup, jak na zalívanku, uvidíte na obrazovkách už ve čtvrtek vpodvečer.

Veronika do polévky použila nenáviděnou surovinu:

Příliš perfektní hráčka?

Dříve než hosté na návštěvu k Veronice vyrazí, vyjádří svoje obavy nad tím, jak bude asi večer probíhat. „Ze včerejška mám pocit, že trošičku začíná hrát Verča. Ale je to můj vnitřní pocit,“ popisuje svoje podezření Ingrid. Ve středu jí totiž Veronika zkritizovala moučník, který byl podle ní syrový. „Od hostitelky čekám, že to bude mít až moc perfektní,“ myslí si Růžena. „Já se budu snažit určitě hodně, vyhrát by mě potěšilo,“ potvrzuje obavy soutěžících Veronika. Jako vypočítavá hráčka se ovšem necítí. Účast v pořadu je pro ni životní zkušenost a výhra není to hlavní.

Veronika bude před svými soupeři nervózní. Při otvírání lahve se sektem část rozlije, nemá při příchodu hostů hotový předkrm a ti budou čekat. Proč si neudělala avokádové guacamole dopředu? Veronika není tento týden první, kdo podává jako předkrm avokádo, nevyhne se tedy srovnání s pondělní hostitelkou Růženou. Míše bude v jídle vadit koriandr, jiným se bude zdát předkrm bez chuti. K hlavnímu chodu bude mít také každý svou připomínku.

Někomu bude vadit špenát, jinému bude připadat maso suché. Nálada bude u stolu houstnout a nepomůže ani zábava, při které se ostatní podívají do kadeřnictví. Veronika je naučí plést copy, jako model poslouží i dlouhovlasá Růžena. Komu to půjde nejlépe? Jak nesympatie některých soutěžících zamíchají kartami při bodování?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.