Těžký životní osud i nečekaná taktika. Bude tento týden plný přetvářky?

Prostřeno! XXVI (11) - upoutávka

Tento týden bude opravdu napínavý. U ploten a hrnců a také u slavnostně prostřených stolů se sejdou účastníci z kraje Vysočina. Jak jim jejich snažení půjde od ruky? Komu se bude dařit, kdo nebude stíhat a kdo na co zapomene? Celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava dobroty z jogurtu.

Kdo si úkol týdne usnadní a kdo ho naopak vezme z gruntu a ještě vysvětlí, že ho udělal jen on? Soutěž amatérských kuchařů bude zajímavá od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády, ale nebude nouze ani o napětí. To vše už v pondělí. Týden bude plný výzev i překvapení.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte premiérové díly od pondělí do pátku vždy v 17:50 a hlasujte!

Pondělí: Růžena (41), kterou do pořadu přihlásila dcera, se svěří se svým nelehkým životním údělem.

Růžena je na nemocenské dovolené. Vyrůstala v dětském domově Hora sv. Kateřiny, kde byla do osmnácti let. Poté se provdala do Jirkova za bývalého manžela, se kterým má dvě úžasné děti Markétu (21 let) a Jiříka (18 let). Po sedmi letech manželství se rozvedla a s dětmi se odstěhovala do Mostu. V Mostě žila deset let a pracovala jako uklízečka v nemocnici. Poté potkala nového partnera, se kterým má dceru Emičku (5 let). Vztah s partnerem je komplikovaný a nežijí společně. Do pořadu ji přihlásila její dcera. Kdyby Růžena vyhrála, peníze by rozdělila mezi své děti. Miluje kachnu s knedlíkem a nikdy by nesnědla ovar. Co bude svým hostům servírovat? Sledujte už v pondělí, jak proběhne milé přivítání a setkání.

Úterý: Asistentka Michaela (28) plánuje svatbu a přihlásila se sama. Působí jako tichá voda a nesnáší taktiky.

Výhra pro ni není prioritou, i když takovou sumu jen tak člověk na zemi nenajde. Jako zábavu si pro své hosty připraví plastové kelímky naplněné vodou, seřazené za sebou. Do prvního kelímku se dá pingpongový míček a soutěžící se snaží jej foukáním dostat až do posledního kelímku. Každý by jel dvě kola a nejrychlejší čas vyhrává. Soutěžní jídla si vybrala, protože je má ráda. Vše jsou to jídla, která umí, věří si v jejich přípravě a zároveň mohou být pro hosty nevšedním zážitkem. Do pořadu se přihlásila sama, aby si mohla vyzkoušet soutěž na vlastní kůži, protože je jí jasné, že před televizní obrazovkou se vše lehce komentuje. Pokud by vyhrála, tak by část peněz rozdělila mezi soutěžící a zbytek by asi investovala do svatby. Ráda vaří. Jak se jí podaří vyrovnat se stresem v kuchyni? To vše zjistíte už v úterý.

Středa: Maminka na rodičovské dovolené Ingrid (40) o účasti v pořadu přemýšlela už asi deset let a teď přišla ta vhodná chvíle.

Těší se na nový zážitek a zpestření běžného života na mateřské. Jak si stihne poradit s úkolem týdne? A nerozhodí ji právě příprava jogurtové lahůdky? To vše zjistíte během velice zajímavého setkání už ve středu. O hostech se dozvíte víc, než jste si mysleli. Chce si to zkusit a něco si dokázat. Pokud by vyhrála, tak by peníze použila na pokoj pro syny a na svatební cestu. Jako zábavu si pro své hosty připraví gravírování na dřevo. Zvolená jídla na menu si vybrala, protože jim doma chutnají. Sama o sobě tvrdí, že má složitou povahu. Je Kozoroh, ale myslí si, že je extrovert s duší komika a s nohama pevně pod zemí. Očekává, že vše zvládne v klidu a s nadhledem.

Čtvrtek: Kadeřnice Veronika (30) dostala účast v soutěži jako dárek ke třicátým narozeninám od sester.

Pokud by vyhrála, tak by jela s rodinou na dovolenou. Jako zábavu si připraví pletení copů na umělých hlavách. Jídla pro menu si vybrala, protože jsou u ní doma oblíbená a často je vaří. Bude muset soupeřům vysvětlovat zalívanku. Tedy co se pod názvem této polévky ukrývá. Komu bude chutnat a komu ne? Sama o sobě tvrdí, že je extrovert. Má ráda plný dům lidí, které může pohostit. Ve volném čase se věnuje rodině, práci kolem domu a na zahradě. Baví ji pečení. Kolik za své menu získá bodů? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: CEO Martina (28) do pořadu přihlásila kamarádka po jednom veselém posezení.

Zkusil si prý devatero profesí. Pracuje u svého kamaráda v on-line obchodu, který se postupem času rozrostl, a tak se přestěhovali z Brna do Prahy. Martin tráví většinu času v Praze a do Jihlavy jezdí na víkendy za rodinou a přáteli. Má dva sourozence – bratry/dvojčata, kteří jsou o tři roky mladší. Martin má rád dobré jídlo a pití a nejraději je ve společnosti dobrých přátel. Těsně před účastí v soutěži se dozvěděl, jak funguje želatina. Jaký bude kuchař, když se přihlásil z hecu?  Pokud by vyhrál, tak by vzal svou maminku na dovolenou do Itálie. Jak se mu v pátek podaří splnit svou misi a zaujme jeho menu dostatečně?

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.