Mirai o fotce s mužem: Táta se mě ptal, jak to mám. Zpěvák se za vtípek omluvil

Mirai představil nový klip a omluvil se LGBT komunitě

Mirai Navrátil se postaral o pořádný rozruch, když sdílel fotografii z dovolené se svým kamarádem. Kvůli zavádějícímu popisku si totiž spousta lidí myslela, že je gay. Hudebník se nyní k celé kauze vyjádřil a omluvil se LGBT komunitě.

Jeden z posledních příspěvků na Instagramu Miraie Navrátila je krásným příkladem toho, jak nevinný vtípek může způsobit velké pozdvižení. Zpěvák známé české kapely Mirai vyrazil na pánskou jízdu s kamarádem, který se také pohybuje v hudebním průmyslu. Původně se mělo jednat o kreativní dovolenou, na které měli vymýšlet texty k písním. Exotický pobyt na Kanárských ostrovech ale mnoha fanouškům nedal spát.

Mohlo by vás zajímat: Mirai Navrátil chce obletět svět a založit rodinu. Rád by měl až osm dětí

Ke společnému snímku totiž Navrátil doplnil komentář. „Mám tě rád. Výlet ve dvou.“ Netrvalo dlouho a pod fotkou se okamžitě začaly hromadit zprávy od lidí, kteří jim gratulovali ke vztahu. Na druhou stranu se zpěvák svěřil také s tím, že čelil obrovské vlně nenávistných komentářů. „Ok, tak teď konec srandy a na chvíli sonda do reality, jo? Co asi musí LGBT lidé snášet, když mi tohle přišlo během pár chvil?“ napsal na sociálních sítích muzikant, který se před časem rozešel se svou dlouholetou přítelkyní.

Fotkou Mirai znejistil i vlastní rodinu

Kapela Mirai přijala pozvání do pořadu Nový den na CNN Prima NEWS, kde zpěvák vše uvedl na pravou míru. Přiznal, že ho nenapadlo, jaký poprask jedna fotka způsobí. „Tam je vidět, že je mezi nimi jednoznačná čára,“ bránil frontmana kapely kytarista, který poukazoval na vtipný fakt, že Navrátila a jeho kamaráda na fotografii rozděluje palma. Podle jeho slov tím vykolejil i svou vlastní rodinu. „Táta se mě ptal, jak vlastně na tom jsem a tak,“ řekl s úsměvem zpěvák. „My jsme byli na pláži a děly se věci, ale tady,“ dodal.

Čtěte také: Zpěváka kapely Mirai trápí tatínek dopisy: Jeho kritika řeže do živého

Mirai také uvedl, že mu v reakci na snímek někteří lidé sdělili, že se jednalo o zbytečnou provokaci. „Omlouvám se, jestli jsem tím někoho zbytečně provokoval,“ kál se v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS Mirai, který se omluvil LGBT komunitě. „Z malé srandičky vznikla obrovská kauza, což jsem se pousmál,“ řekl na závěr zpěvák. Celé jeho vyjádření si můžete pustit v úvodním videu.

Mirai sdílel fotky s mužem a rozjel spekulace, jednalo se ale o vtip:

Sdílejte článek
Štítky vztahy gay kauza Mirai Mirai Navrátil celebrity homosexualita

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.