Taťána Kuchařová po rozvodu chodila na terapii. Musím posouvat sebe, ne ostatní, říká

Taťána Kuchařová se objevila na akci Ples jako Brno v doprovodu kamaráda, který je zároveň učitelem tance. Na modelce bylo na první pohled znát, že je spokojená. Přiznala ovšem, že po rozvodu musela nějakou dobu navštěvovat terapeuta.

Složité období už má Taťána Kuchařová za sebou. Po rozvodu s Ondřejem Brzobohatým modelka nějakou dobu navštěvovala terapeutická sezení. „Tahle etapa byla těsně před rozvodem a po něm. Je za mnou, je uzavřená. Cítím se skvěle, myslím, že je to i vidět. Moc se mi po rozvodu ulevilo,“ přiznala otevřeně Kuchařová v rozhovoru pro web Extra.cz.

Mohlo by vás zajímat: Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

Rozvod nebyl úplně hladký a došlo při něm na nepříjemné osočování z obou stran. Právě to bylo důvodem, proč modelka podle svých slov vyhledala pomoc odborníka. „Bylo to pouze kvůli tomu, a jak říkám, tahle věc je pro mě už uzavřená,“ dodala. Ačkoliv už s Brzobohatým nejsou oficiálně manželé, stále ještě řeší jednu nepříjemnost. „Usiluji o anulaci našeho církevního sňatku a věřím, že to zdárně dotáhnu, protože ano, přála bych si v budoucnu ještě nějakou svatbu a vím, že jednou ji mít budu,“ uvedla Kuchařová.

„Nebyla jsem to já, kdo měl problém.“

Blonďatá kráska sdělila, že pro ni bylo nejtěžší smířit se s tím, že nemohla pro udržení vztahu udělat maximum. „Jsem ráda sama se sebou. Spíš jsem navštěvovala terapeuta proto, abych pochopila, že jsem nemohla udělat víc,“ řekla Kuchařová. „Já jsem se snažila pomoct, snažila jsem se být oporou, ale nebyla jsem to já, kdo měl problém,“ vysvětlila bývalá Miss World.

Čtěte také: Taťána Kuchařová ukázala krátké vlasy. Podle fanoušků vypadá jako Sharon Stone

„A protože jsem velmi empatický člověk, samozřejmě jsem z toho vztahu nechtěla utíkat, ale snažila jsem se být oporou. A to se mi bohužel šeredně nevyplatilo,“ uzavřela šestatřicetiletá rodačka z Trnavy. Po rozvodu se Taťána rozhodla zaměřit především sama na sebe. „Ještě bych zmínila, a to je důležité, že jsem si uvědomila, že člověk musí posouvat sebe, a ne ostatní,“ uzavřela Kuchařová.

Taťána Kuchařová hodnotí rok 2024:

Sdílejte článek
Štítky vztahy Ondřej Brzobohatý modelka celebrity terapie Taťána Kuchařová manželství rozvod

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.