Celebrity

24. listopadu 2023 13:20

Eliška Reiglová

Taťána Makarenko v obavách: Jejího manžela zadržela skotská policie

Ředitelka soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) se letos v létě vdala. Své ano řekla podnikateli Martinu Pánkovi (31). Jen pár měsíců po svatbě se ale manželé potýkají s velkou nepříjemností. Pánka totiž při výjezdu na fotbal ve Skotsku zadržela policie. Podle místních zdrojů CNN Prima NEWS mají být zatčení podezřelí ze znásilnění.

Taťána Makarenko a její choť Martin Pánek momentálně prožívají velmi náročné chvíle. Jak ředitelka soutěže krásy přiznala, manžela jí zatkla policie. „Mohu potvrdit, že můj manžel byl ve skupině osob, které zadržela skotská policie při nedávném výjezdu na fotbal,“ řekla portálu Super.cz.

Pořád ještě poměrně čerstvě vdaná paní nyní doufá, že jde jen o nedorozumění a její manžel bude brzy propuštěn a zanedlouho poté se dostane domů. Těžké pro ni je především to, že o tom, co se vlastně stalo, má naprosté minimum informací a se svou polovičkou ani nemá možnost být v kontaktu.

„Tři muži byli obviněni ze znásilnění, potvrdil mi včera (ve čtvrtek, pozn. red.) úřad The Crown Office, jež slouží jako prokuratura,“ sdělila redakci CNN Prima NEWS skotská novinářka, která se případu věnuje.

Obavy a neinformovanost

„Od té doby žiju v nejistotě a obavách, anglosaské právo je diametrálně odlišné od toho českého, stejně jako postupy skotských úřadů. Informační transparentnost je z mého pohledu velmi nízká, komunikace s manželem je možná jen v minimální míře, sama tak mám bohužel jen minimum informací,“ vysvětlila Makarenko.

„Je pro mě nesmírně frustrující, že nedokážeme s právníky získat potřebné informace a že manžel nemá prostor vše vyjasnit, protože jsem přesvědčená, že se jedná o jeden velký omyl. Věřím, že se brzy vše vyjasní a manžel se vrátí zpět do Česka,“ dodala.

Taťána Makarenko o módě i dětech:

Sdílejte článek
Štítky policie Skotsko manželé zatčení zadržení Taťána Makarenko Martin Pánek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.