Celebrity

26. září 2023 17:00

Tomáš Durčák

Taylor Swift randí s novým mužem. Do oka jí padl slavný hráč amerického fotbalu

Swifties, jak si fanoušci americké zpěvačky říkají, aktuálně neřeší nic jiného než fakt, že jejich milovaná Taylor má v životě nového muže. Je jím hráč amerického fotbalu Travis Kelce (33), kterého o víkendu Swift (33) dokonce přišla podpořit na zápas po boku jeho maminky. Jejich seznámení navíc připomíná scénu z romantického filmu.

O možném randění Taylor Swift s novým nápadníkem se začalo šuškat už v červenci. Veleúspěšný hráč amerického fotbalu totiž tehdy ve svém podcastu prozradil, že na jejím koncertě dal zpěvačce náramek přátelství, na nějž nenápadně umístil své telefonní číslo. V pozdějším rozhovoru navíc Travis Kelce popsal také svou snahu kontaktovat ji online.

Web TMZ nyní rovněž citoval svůj anonymní zdroj z blízkosti nového páru, podle něhož si spolu Taylor a Travis v posledních měsících už párkrát vyrazili, byť ještě oficiálně nerandili. Na fotbalistově nedělním zápase se však ve VIP lóži po boku jeho matky Swift objevila, čímž dala jasně najevo, komu nyní její srdce patří. Po utkání navíc po boku svého nového objevu opustila stadion.

Jejich program po zápase byl nicméně rovněž velmi zajímavý. Travis totiž vzal svou novou přítelkyni na večeři, přičemž se rozhodl pronajmout si rovnou celou vybranou restauraci, aby mohl mít absolutní soukromí jen pro sebe, své příbuzné a spoluhráče. A samozřejmě pro Taylor, s níž si dle očitého svědka při večerním posezení, jež mělo trvat až do druhé hodiny ranní, i zatančil.

Třiatřicetiletá hvězda amerického fotbalu rozhodně nemá problém pronajmout si pro sebe jakoukoli restauraci. Ve své kariéře už totiž s týmem Kansas City Chiefs, kde zatím celou dobu hraje, získal dvakrát prestižní vítězství v Super Bowlu. Tím se jednak zapsal mezi legendy tohoto v USA nesmírně populárního sportu, ale zároveň se pravděpodobně velmi dobře zajistil na zbytek svého života. Ne že by Taylor Swift zámožného muže nutně potřebovala, dle magazínu Forbes by se z ní totiž v následujících letech měla stát dolarová miliardářka.

Travis Kelce má však zkušenosti i s vystupováním v reality show. V roce 2016 se v televizi objevila jeho seznamka s názvem Catching Kelce, kde se o jeho pozornost i srdce pokoušelo bojovat 50 žen z 50 amerických států. S výherkyní nakonec asi osm měsíců randil, než zjistil, že to zřejmě jeho osudová žena nebude. Následně zhruba pět let chodil s influencerkou Kaylou Nicole. V loňském roce se však jejich vztah rozpadl. Budou tedy nyní jeden pro druhého s Taylor konečně tím pravým?

Travis Kelce se Taylor pokusil předat své telefonní číslo na jejím koncertě v rámci Eras Tour, z níž vznikl veleúspěšný koncertní film:

Sdílejte článek
Štítky seznamka americký fotbal vztah zpěvačka partner sportovec Super Bowl Kansas City Chiefs Taylor Swiftová randění Travis Kelce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.