Ariana Grande ulovila ženatého herce s miminkem. Vztahů už rozvrátila více

Ač Ariana Grande (30) sklízí hudební úspěchy už celé roky, nyní je středem zájmu internetových diskusí ze zcela jiného důvodu. Ukázalo se totiž, že začala randit s hercem Ethanem Slaterem (31), s nímž se seznámila při natáčení muzikálu Wicked. Problém ale je, že kvůli ní opustil manželku a teprve ročního syna. Na povrch nyní vyplouvá, kolik vztahů už zpěvačka v minulosti rozvrátila.

Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored. Tak zní název jedné z nejúspěšnějších písní Ariany Grande, který v překladu zní „Rozejdi se se svou holkou, nudím se“. A některé ze zpěvaččiných vztahů  naznačují, že název této písně je pro ni zřejmě i jakýmsi mottem, s nezadanými muži si totiž začíná málokdy.

Vztah s Ethanem Slaterem

V roce 2020 se Ariana Grande dala dohromady s realitním makléřem Daltonem Gomezem. Obzvláště se sblížili za covidu, kdy spolu kvůli lockdownu trávili mnoho času doma. V květnu 2021 uspořádali skromnou svatbu pouze pro nejbližší a zdálo se, že vše klape, jak má. V lednu letošního roku se ale tajně rozvedli.

Čtěte také: Toxické vztahy podle horoskopu: S tímhle znamením se dohromady nedávejte

Informace o rozchodu Grande a jejího manžela se do éteru dostala až poté, co vyšlo najevo, že zpěvačka už má nového přítele. Jejím vyvoleným se stal herec Ethan Slater, s nímž se představí ve filmové verzi muzikálu Wicked. Má to ale háček – než se dal dohromady s ní, byl několik let ve šťastném vztahu, a loni dokonce založil rodinu.

Slater si svou manželku Lilly Jay vzal poté, co do ní byl zamilovaný už od střední školy, v srpnu loňského roku se páru navíc narodil syn. Ariana Grande s Lilly a chlapečkem dokonce trávila čas, než se ukázalo, že tajně randí s jejím mužem. „Teď se soustředím na budování života pro našeho syna,“ řekla Lilly Jay po rozchodu, jak ji cituje deník Daily Mail.

Rozvracečka vztahů

Přestože je Ariana Grande fenomenální hudebnicí, její fanouškovská základna začíná ztrácet členy. Lidé totiž na nejrůznějších online platformách upozorňují na to, že má zpěvačka dlouhodobě slabost pro zadané muže, kterým se nebojí ničit dosavadní vztahy. Nyní si však poprvé začala s někým, kdo má i dítě.

Mohlo by vás zajímat: Nesvačilová promluvila o zradě Kolečka. Hodní kluci holky nebaví, dokud nepotkají grázla, tvrdí

V roce 2014 Ariana Grande krátce randila s rapperem Big Seanem, který s ní podvedl svou snoubenku, herečku Nayu Riveru. S ní si v té době procházel krizí. „Byl v Los Angeles a řekl, že mě nechce vidět. Já ale měla klíče a šla jsem k němu domů. Hádejte, kdo tam seděl na gauči a poslouchal hudbu?“ napsala Rivera ve své knize s tím, že o zrušení zásnub, rozchodu a novém vztahu partnera se dozvěděla z médií  stejně jako veřejnost.

Arianu Grande před lety zachytily s jedním z jejích partnerů také bezpečnostní kamery v pekařství:

Jedním z nejznámějších partnerů zpěvačky byl rapper Mac Miller, kterého poznala v roce 2012 a jenž s ní podvedl dlouholetou přítelkyni Nomi Leasure. Ta se s ním rozešla, poté se ale opět dali dohromady a vztah jim vydržel až do roku 2016, kdy oficiálně začal chodit s Arianou Grande. O rok později se ale slavný pár rozešel a v září 2018 Mac Miller ve věku 26 let zemřel po předávkování kokainem, fentanylem a alkoholem.

Přečtěte si také: Mikronevěra ničí vztahy. Co to je, jaké má příčiny a jak ji řešit?

V roce 2018 se na seznam partnerů slavné zpěvačky dostal komik Pete Davidson. Než ji poznal, byl dva a půl roku ve šťastném vztahu se scenáristkou a herečkou Cazzie David. Ta potvrdila, že se s ní Davidson rozešel přes SMS zprávu a pouhý den poté se dozvěděla, že už tvoří pár s Grande. Tu dokonce po pár týdnech požádal o ruku. Místo svatby ale dostal k pětiměsíčnímu výročí kopačky.

Sdílejte článek
Štítky nevěra vztah Ariana Grande Pete Davidson Dalton Gomez Mac Miller Naya Rivera Cazzie David Big Sean Nomi Leasure Ethan Slater

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.