Celebrity

28. března 2023 12:26

redakce Prima Ženy

Televizní hvězda Hoffmann žije na ulici. Z dvojnásobného otce je sběratel veteše

Bývalý slavný herec a televizní hvězda Lukáš Hoffmann podle informací magazínu Plus 7 dní žije na ulici. V nákupním centru byl Hoffmann spatřen s předměty, které nejspíš prodává.

Bývalý skvělý herec, známý především ze slovenských seriálů, dříve působil drsně jako sebevědomá hora svalů. Zdobil ho široký úsměv a zajímavé tetování. Má za sebou drogovou a kriminální minulost, kterou svého času dokázal překonat, ale v roce 2018 znovu spadl na dno. A jak se zdá, nedaří se mu dodnes zcela zvednout.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Co dnes dělá dcera narkomanky Katky?

V květnu uplynulého roku byl herec zastižen reportérem magazínu Plus 7 dní u bratislavské čerpací stanice, na podzim byl pak spatřen znovu a údajně vypadal ještě hůř. Nyní deník popsal, že Lukáše Hoffmanna viděl jeden ze čtenářů v obchodním centru.

Mohlo by vás zajímat: Hynek Čermák žil jako bezdomovec a zapíjel deprese. Štěstí našel s mladší ženou

Někdejší herec má strhanou tvář a hlavu stále skloněnou dopředu, jakoby neviděl pod sebe. Při chůzi prý působil jako posilněný alkoholem. Už v minulosti byl Lukáš Hoffmann spatřen se spoustou nejrůznějších předmětů, stejně tak nyní nesl nějakou elektroniku. Čtenář ho viděl montovat notebook na sedačce obchodního domu a jak uvádí Plus 7 dní, bývalý herec některé kousky vytahuje z koše, opravuje a čistí, a poté nosí do zastaváren.

Přečtěte si také: Alenu Vránovou miloval i Petr Kostka. Její dcera zemřela jako bezdomovkyně

Kvůli přepadlé tváři už není herec téměř k rozpoznání, stále si však dbá na celkem čistý a upravený vzhled. Nosí šperky, hodinky, při odchodu z centra si dopřál cigaretu. Lukáš Hoffmann navzdory své minulosti jednu dobu vydržel 12 let abstinovat, založil rodinu, s partnerkou vychovával dva zdravé syny. Přesto dopustil, aby situace znovu zašla dál, než je pro rodinný život udržitelné, a skončil na ulici.

S drogovou minulostí bojoval také Michal Penk:

„Se svou rodinou se nevídá, není s ní v kontaktu, nemá ani mobil. Dostal se bohužel tam, kde už jednou byl. Bohužel to nevypadá, že by se chtěl změnit a pracovat na sobě,“ nechal se slyšet člověk, který informace předal webu expres.cz.

Sdílejte článek
Štítky drogy alkohol bezdomovec závislost herec obchodní centrum Lukáš Hoffmann

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.