Věštkyně Demeterová před svou smrtí naznačila, že se blíží konec. Není mi dobře, přiznala

Slavná kartářka Jana Demeterová (†49) se do paměti diváků zapsala díky pořadu Volejte věštce, ale i díky tomu, že její věštby prý byly často přesné. V posledním živém vysílání naznačila, že se blíží její konec.

Jana Demeterová během posledního živého vysílání na YouTube, které proběhlo ve středu 24. ledna, přiznala, že jí není dobře. „Jsem vyčerpaná, jsem unavená. Hodně makám, hodně moc. Jsem totálně zničená,“ sdělila divákům. „Jsem teď v takovém stadiu, že nevím, jak ten život půjde dál. Ale budu se snažit tu pro vás být každý večer,“ přislíbila věštkyně, která už možná věděla, že po zdravotní stránce není v nejlepší kondici.

Zemřela jen pár dnů poté, v pouhých 49 letech. O jejím skonu na sociálních sítích informoval šéfredaktor dvouměsíčníku Ve hvězdách a dlouholetý kamarád Jany Demeterové Roman Zahrádka. „Všem, kdo tě znali, budeš chybět. Mnoha lidem jsi svými předpověďmi pomohla nebo dokonce zachránila život. Už proto je pro nás tvůj odchod tak nečekaný, ale vím, že je ti teď dobře. Ať je ti nebe nakloněno,“ napsal Roman Zahrádka na Facebook.

Svět neskončí a Lela Vémola může mít klidně deset dětí

Před nedávnem byla Jana Demeterová hostem pořadu Na kafeečko. „Když jsem k vám přijela, řekla jste mi hrozně divné věci, kterým jsem nevěřila. Třeba že budu matka holčičky,“ vzpomínala moderátorka pořadu Miluše Bittnerová a dodala, že předpověď se naplnila. Demeterová během rozhovoru předpovídala, co se stane v roce 2024. Kromě politiky a válečných konfliktů promluvila také o budoucnosti celého světa, ale i známých párů ze showbyznysu.

Přečtěte si také: Lela Vémola naštvala fanoušky pravým kožichem. Nebudu přeci mrznout, brání se

„Neskončí, boží oko! Neskončí!“ reagovala Demeterová okamžitě na dotaz moderátorky, zda bychom se měli bát konce světa. „To musím políbit panenku Marii, také jsem se trochu bála. Něco maličkého sem může přijít, nějaká přírodní katastrofa, ať je to cokoliv. Může to být i malé zemětřesení. Ale chvála Bohu, konec světa nebude,“ dodala.

Jednou z dalších otázek bylo, zda se k sobě vrátí Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54). „Šanci mají. Šanci mají, ale malou. Agáta není špatná, je srdečná, ale je tvrdohlavá. A protože je tvrdohlavá, tak mu něco nedokáže odpustit,“ vyčetla legendární televizní věštkyně z karet. Podívala se také na osud slavného MMA bojovníka Karlose Vémoly (38) a jeho ženy Lely. Budou mít další potomky? „Plodnost má krásnou. Ona může mít dětí! Ona jich klidně může mít deset! Může rodit. Jde o něj, protože on nemá čas, on pořád honí peníze,“ popsala kartářka.

Podívejte se také na zpívající jasnovidku, která předvedla svůj talent ve známé show:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.