Tereza Ramba zapózovala v kalhotkách. Je krásné být ženou, napsala k intimním fotkám

Oslnivá herečka Tereza Ramba potěšila své sledující na sociálních sítích. Právě tam totiž sdílela sérii fotografií, na kterých pózuje pouze v části spodního prádla. Chtěla tím podpořit ženy a předvést výhody menstruačních kalhotek.

Tereza Ramba (34) je talentovaná herečka, která se před kamerou svlékla hned u svého prvního filmu. Jak sama později přiznala, bylo jí to pak dlouhou dobu předhazováno a ona dala od odhalování na nějakou dobu ruce pryč.

Mohlo by vás zajímat: Tereza Ramba už se nestydí svlékat ve filmu. Někdy jsou kozy důležitější, říká

„Patnáct let jsem říkala, že se nesvlékám, protože mě štvalo, že v mém prvním filmu něco trošku bylo a furt to na mě vytahovali. Patnáct let, rok co rok. A pak zavolal Honza Svěrák, že má skvělý scénář. Říkal: Skvěle bys to hrála, ale je tam hodně nahato, furt. Chtěla jsem, aby mi to dal přečíst. Nechtěl, říkal, že se stejně nesvléknu. Tak jsem mu napsala, že někdy je důležitější spirit než kozy. A on mi napsal: Někdy ne,“ prohlásila minulý rok Tereza v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Nakonec do filmu šla a svého rozhodnutí nelitovala. Velkou podporu tehdy našla také u svého manžela. „Vždyť jsi nádherná! Kdy jindy to chceš vydojit, když ne teď,“ citovala v oblíbené talkshow slova svého partnera Tereza. „A já jsem na to začala koukat úplně jinak. Má pravdu a je mi líto, že mi to neřekl dřív,“ dodala herečka.

Focení v kalhotkách

Tentokrát se Tereza částečně odhalila na svém profilu na Instagramu, kde se rozhodla se svými sledujícími probrat trošku intimní ženské téma a tím je menstruace. Na fotografiích má na sobě menstruační kalhotky. „Tohle je podle mě vynález století. Používám už léta a s úžasem sleduji ty diskuze okolo. Za mě nejlepší ve všech směrech: pohodlí, udržitelnost, i zdraví. Je krásné být ženou,“ napsala Tereza k fotkám, na kterých pózuje v okně. Produkt ostatně vychválila i řada žen v komentářích. „Za mě totální gamechanger. Už mám i menstruační plavky a těším se na vyzkoušení,“ napsala jí například jedna fanynka. „Tyjo, máš krásné nohy,“ pochválila Terezu jiná.

Čtěte také: Tereza Ramba zveřejnila intimní momentku, na které kojí dceru. Rozněžnila i fanoušky

Mohlo vám uniknout: Ostrava bojuje s menstruační chudobou. Školám nakoupí hygienické potřeby za půl milionu

Herečka se však odhaluje už opravdu výjimečně a pouze pokud k tomu má dobrý důvod. Své soukromí si ostatně hlídá a ani jedno ze svých dvou dětí, které má s tanečníkem Matyášem Rambou, na sociálních sítích neukazuje.

Tereza Ramba přiznala, že se s mateřstvím hodně uklidnila:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.