Tománková se nebála zakřičet na Okamuru. Na vlastní svatbu moderátorka čeká už pět let

Moderátorka Eva Hecko Perkausová (29) se chystá na porod druhého potomka a v moderátorském křesle hlavní zpravodajské relace CNN Prima NEWS ji dočasně nahradila Terezie Tománková (45). Zkušená moderátorka, která se při politických debatách nebojí zakřičet, promluvila nejen o své práci, ale i o rodině.

Terezie Tománková, kterou diváci znají hlavně jako moderátorku diskuzního pořadu Partie, ráda zaskočila za svou těhotnou kolegyni. Tománková se hodně těšila na kolegu Petra Suchoně (39), se kterým si spolupráci vyzkoušela už při moderování duelů v rámci prezidentských voleb. Terezie ale ví, že v moderátorském křesle hlavní zpravodajské relace zřejmě nebude dlouho.

Jak dlouho ji diváci po boku Suchoně budou vídat? „To nevím. Do té doby, než se Eva bude chtít vrátit, což, předpokládám, bude brzo. Má zázemí a díky tomu se i se dvěma malinkými dětmi bude moct do práce vrátit,“ uvedla zkušená moderátorka pro deník Blesk.

A dost! V životě jsem takhle nekřičela

Známou moderátorku si diváci oblíbili především díky Partii Terezie Tománkové. Při poslední politické debatě se Terezie musela doslova krotit, když se do střetu dostali šéf SPD Tomio Okamura s místopředsedou ODS Alexandrem Vondrou a kandidátkou do Evropského parlamentu za STAN Danuší Nerudovou. Tománková jejich vyhrocený konflikt utnula velmi důrazně a hlasitě. Přiznala, že takto ve studiu ještě v životě nekřičela.

Okamuru moderátorka několikrát vyzvala, aby se posunuli dále k tématu. Nakonec ale musela zvolit ostřejší slova a hlavně přidat na hlasitosti. „A dost! Prosím! Pane Okamuro prosím. Já jsem tady takhle v životě nekřičela a omlouvám se divákům, ale destruujete diskuzi. Prosím, bavíme se tu o předvolebním průzkumu,“ řekla v tu chvíli již v utichlém studiu Tománková. Okamura se později k moderátorčině zákroku vrátil. „Já jsem rád, paní moderátorko, že jste mě tady přerušila poměrně razantně,“ řekl napřed šéf SPD, na což mu Tománková odvětila, že jinak by jej nezvládla umravnit. „Já vás mám rád, takže v pořádku,“ doplnil lídr opozičního hnutí.

Tománková čeká na svatbu

Rázná moderátorka nedávno také odhalila své soukromí. Terezie dnes ve světě médií používá své rodné jméno. Po rozvodu došla k závěru, že nemá smysl dál nosit příjmení bývalého manžela. Zároveň je ale možné, že moderátorka se brzy zase stane vdanou paní. Kdyby do dění v Česku a celém světě nezasáhl koronavirus, dnes už by Terezie na ruce nosila prsten.

„Můj přítel mě před více než pěti lety požádal o ruku. Od té doby jsme snoubenci, nevím, jestli se to ještě počítá. Svatbu jsme měli připravenou, na čtvrtek 22. 10. 2020 jsme měli zaplacené místo, kytky, šaty, doma mám dodnes i prsteny. Jenže přišla pandemie covidu, lockdown, svatba se zrušila. Ale stále máme v plánu ji uskutečnit,“ prozradila Blesku maminka osmnáctileté Emmy, která se nyní chystá na vysokou školu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak se kolegové rozloučili s Evou Perkausovou

„Ona je všestranná, byla vždycky velmi jazykově nadaná, ráda čte, krásně píše a zároveň ji fascinovaly přírodní vědy. Na gymnáziu se definitivně rozhodla, že chce studovat lékařskou fakultu. Přizpůsobila si tomu předměty, semináře ve škole, a teď každou sobotu chodí na den otevřených dveří na různé lékařské fakulty,“ prozradila Tománková s tím, že nikdy neuvažovala nad tím, že její dcera by skočila do mediálního rybníku po vzoru maminky.

Terezie Tománková promluvila o ženství:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.