Celebrity

12. února 2024 10:59

Marie Makovská

Tomáš Měcháček chtěl mít osm dětí. Pro mámy vymyslel hlídací program Sobodopo

7 schodů k moci - Tomáš Měcháček o intimních scénách

Herec Tomáš Měcháček v poslední době zazářil například v seriálu Sedm schodů k moci coby lobbista Lachman. V oblíbené talk show u Honzy Dědka podrobně rozebral intimní scény, které si užíval, ale prozradil také, jaký je jako otec.

„Je to protiúkol. Vychází to ze skutečné osoby, jejíž jméno nebudu říkat, protože by mi za to dali pokutu. Je to lobbista, umí komunikovat s lidmi a je to šustič. Ku*evník. To je to správné slovo,“ popsal Honzovi Dědkovi Tomáš Měcháček svou roli v divácky oblíbeném seriálu Sedm schodů k moci.

Sex na terase

„Od té scény (sex na balkoně ve druhém díle seriálu – pozn. red.) se nestydím. Jak tam pr*ám, pardon, jak tam perfektně hraju na té terase, tak to byla terasa v centru Prahy. A byla zamluvená jenom ta terasa. Ale lidi okolo bydlí. To byla prča. Když jsem studoval herectví, bylo mi od začátku jasné, že to takhle skončí,“ rozpovídal se Tomáš Měcháček. O intimních scénách mluví i v úvodním videu.

Měcháček prozradil, proč si vybral právě tohle povolání. „Šel jsem studovat herectví, abych měl prázdniny. A nechtěl jsem být učitel. Tak učím herectví. A milé děti, jestli vám budou říkat, že herci mají prázdniny, tak to od roku 1992 není pravda. Zase jsem naletěl,“ vysvětlil herec a dodal: „Plán B byl učitel. Měl jsem přihlášku na pajďák. Maminka je učitelka. Na DAMU jsem chtěl zdrhnout a začít se živit poctivou prací – kuchař, číšník.“

Přísný otec

Tomáš Měcháček je také hrdým otcem tří dětí. Jaká je jeho výchova? „Ten dvacetiletý to odnesl asi hodně. Měl jsem ho v 25, úplně jsem nepřemýšlel o rodičovství, že nemáš házet dětmi ve vzteku. Ten čtyřletý a ta tříletá, tam už vím, že se musím držet. Jsem startovací jako čertík a tihle malí hajzlíci vědí, kde ti zmáčknout čudlík. Ten nejstarší to fakt uměl, ale je to skvělý kluk, tak si myslím, že jsem to zas tak nepokazil.“

Přesto herec tvrdí, že tyran rozhodně není. „Já jsem nejlepší táta na světě, jsem jejich nejoblíbenější hračka. Většinou mi tedy říkají: Nech mě být. Matylda má teď období vzdoru, kdy pochopila, že může říkat NE. A je to ženská, takže to říká furt. Když ji chci oblíknout, ona se změní v tekutinu,“ popsal s humorem a dodal, že to s ním dcera umí. Dokáže jí totiž všechno odpustit.

Měcháčkův program Sobodopo

„Chtěl jsem mít osm dětí, ale to jsem se přecenil. Na to fakt nemám. Jak to vy ženské dáváte? Já jsem s dětmi teď týden doma a chodím spát s nimi... Děti jsou skvělý, ale jsou furt. Mám airpody a zapínám si to ticho,“ popsal Tomáš Měcháček.

„Bydlíme tři byty nad sebou, v každém jsou dvě děti a dveře na chodbu se nezavírají, takže někdy máš doma šest dětí, někdy nikoho. Proto jsem začal dělat program Sobodopo pro mámy, což je program na podzim a zimu a vidíš ty táty, jak mají v sobotu dopoledne děti, aby ty mámy mohly na prosecco nebo na kafe. Takže mámy dají děti otcům a ti přijdou ke mně a my tam kravíme. Základní pravidlo je, že se dětem do hraní nemotáme. Do první kapky krve,“ vysvětlil Měcháček v rozhovoru, který můžete sledovat už v úterý 13. února ve 21:45 na Primě.

Mimoto má Tomáš Měcháček s partnerkou Klárou obchod. „S balónky, provázky, dárky, konfetami. A těším se na léto, koupil jsem obrovskou bombu helia a budu nafukovat balónky pro děti. Mám obrovské žraloky, jednorožce. Strašně mě to baví. Dávám je i zadarmo, protože ty děti mají radost,“ dodal herec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.