Top scéna: Ondřej Pavelka si coby exšéf kriminálky plní podivné dávné touhy

Polda: Polda V (12) - Fišer si plní svůj dětský sen

Fišer (Ondřej Pavelka) se ocitl na hraně zákona. Kvůli svým hodně zvláštním aktivitám, kterým se začal věnovat v důchodu. Podívejte se v exkluzivní ukázce na vtipnou scénu ze sobotního Poldy, jak ho podporují jeho blízcí parťáci!

Nečekaným setkáním kolegů odstartuje další epizoda poslední řady oblíbeného krimiseriálu Polda: Michal Bříza přebírá na služebně majora Fišera (Ondřej Pavelka), který na policii končí v poutech poté, co ho ochranka zadržela při krádeži čokolády v obchodním centru. O nepochopitelném prohřešku nechce s bývalými kolegy vůbec mluvit. Co by to ale bylo za kriminalisty, kdyby příčině jeho činu nepřišli na kloub.

Připomeňme, že Fišer, Michalův někdejší parťák a pak šéf oddělení a jeho nadřízený, vedoucí funkci přijal, protože „někdo to dělat musí“. Teď je čerstvě v důchodu, užívá si volný čas na rybách a taky tím, že se střídá za pípou v hospodě svojí manželky Vandy. Michal i ostatní kolegové z oddělení sem k němu dál docházejí s prosbami o rady a Fišer díky nim nemá pocit, že přišel o své přátele.

Za vším hledej Táňu?

A právě staří dobří parťáci ho podrží, když se ukáže, že za nepochopitelnou krádeží čokolády stál seznam nesplněných přání, který si Fišer sestavil na odbornou radu psycholožky Táni a teď se je snaží postupně plnit. Vidět kriminalistická esa, jak mu při trestném činu kryjí záda, je více než zábavné.

Seriál Polda sledujte v sobotu ve 20:15 na Primě, nebo si starší díly přehrajte on-line na iPrima.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.