Trendy sukně letošního léta: Vsaďte na denim, satén nebo boho styl

V šatníku každé ženy by neměla chybět sukně. Můžete ji skvěle kombinovat s tričkem, košilí nebo topem. V horkých letních dnech jistě oceníte prodyšnost a pohodlné materiály. Jaké sukně budou trendy letošní rok?

Kombinování je umění a vyžaduje určitou dovednost, se kterou se sice nerodí každý, ale rozhodně se to může každý naučit. Jak například kombinovat jednotlivé barvy, se dočtete zde. Sukně je nepostradatelný kousek, který vám skvěle poslouží v horkých letních dnech. Inspirujte se stylovými kousky a buďte chic!

Mohlo by vás zajímat: Módní inspirace pro letní festivaly v roce 2023: Trendy džínovina i sexy síťky

Džínovina, kam se podíváš

Denimová sukně je hitem letošního roku. Vrací se styl z 90. let. Trendy budou bokové sukně, ale i s vysokým pasem. Pokud máte krásné nohy, nebojte se je vystavit v nějaké sexy mini. Do města si naopak můžete vzít klidně nějakou dlouhou, kterou zkombinujete s bílým tílkem a teniskami.

Nestárnoucí satén

Saténová midi sukně je klasika, která snad nikdy nevyjde z módy. Příjemný materiál působí luxusním dojmem, takže poslouží skvěle na večerní akci, ale hodí se i přes den. Lodičky vyměníte za tenisky a sportovně-elegantní styl je na světě.

Plisované sukně jsou praktické a stylové

Plisovanou sukni áčkového střihu jistě ocení nejedna žena. Plánujete piknik s přáteli nebo romantickou vyjížďku na městském kole? Tahle sukně je pro vás to pravé ořechové! Navíc je tento střih spodního dílu velice praktický, jelikož i když se trošku víc najíte, nikdo nic nepozná.

Sexy rozparek

Ženskost a smyslnost je v tomto stylu hlavní. Sexy rozparek promění nejobyčejnější sukni v trendy kousek, ve kterém budete nepřehlédnutelná. Nebojte se odhalit kůži.

Boho chic

Romantickou dlouhou bílou sukni si můžete vzít doslova kamkoliv. Evokuje v nás dovolenou a bezstarostné léto, kdy všechny starosti hodíte za hlavu. K ní si můžete vzít gladiátorky či sandály a vršek je na vás. Díky své multifunkčnosti a dobré kombinovatelnosti se hodí prakticky ke všemu, třeba kovbojskému klobouku a vysokým černým botám.

Disco is back!

Flitrové materiály nemusíte nosit pouze do klubu nebo na letní festivaly. Dlouhou stříbrnou sukni si můžete vzít k obyčejnému černému tričku a bude to vypadat skvěle.

Podívejte se také, co si oblékli hosté na korunovaci Karla III.

Sdílejte článek
Štítky móda styl sukně Módní trendy 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.