Celebrity

11. října 2024 10:55

Zuzana Schneidewind

Tuna vyhrožuje Staňkovi. Já tě zabiju, jestli budeš Zrádce, vmete mu do očí

Tuňák vyhrožuje Luďkovi. Já tě zabiju, jestli budeš Zrádce - Zrádci (4)

Tuňák v detektivní hře na Zrádce a Věrné moc dobře ví, že pokud chce vyhrát, musí se na Křivoklátě pohybovat jako ryba ve vodě. Tedy že musí intrikovat, mást a především včas odhalit, kdo lže jemu. Fail, kterého se dopustí čtvrtý den, musí diváky rozsekat smíchy.

S každým novým dnem na středověkém Křivoklátě přicházejí soutěžící s novými teoriemi, jak ještě lépe taktizovat při hře. Už se objevují jedinci, kteří pomalu podléhají paranoii, další rozehráli vysokou hru. Pro diváka, který ale na rozdíl od hráčů zná pravdu, přináší sledování počínání některých kromě napětí také komické momenty.

Jak dobře znáte moderátora hry Zrádci Vojtěcha Kotka?

1 8 Vojtěch Kotek je...

2 8 Jakému sportu se Kotek věnoval v mládí?

3 8 Na jaký hudební nástroj hraje v kapele TH!S?

4 8 Vojtěch Kotek pochází z divadelnické rodiny. V jakém divadle hrál jeho táta Václav Kotek a kde nyní účinkuje také?

5 8 Čím je Vojtěch Kotek v detektivní hře Zrádci?

6 8 Na kterém hradě se hra Zrádci odehrává?

7 8 Kdy se soutěžící dozvědí od moderátora jméno toho, který byl v noci Zrádci zavražděn a ve hře už nepokračuje?

8 8 Kolik soutěžících přivítal moderátor Zrádců na začátku hry na nádvoří Kokořína?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

1. slib Tuňáka neposílil

K vtipným výjevům této napínavé detektivky se jistě zařadí Tuňákovo umění správného úsudku a sliby. První pronesl již ve druhém díle, kdy ze hry pomohl svým hlasem vyřadit Míru.  „Napsal jsem člověka, o kterém jsem, samozřejmě že ne stoprocentně, přesvědčen, že je to on (Zrádce). Pokud se mýlím, tak po odjezdu z hradu napíšu knihu 'Jak jsem se mýlil na Křivoklátě'. Jsem přesvědčen, že je to Míra,“ přiklonil se sebejistě k jedenácti hlasům konkláve. A naprosto se ve svém úsudku spletl.

Ke druhému slibu Tuňáka vybudí chvilka důvěry s Luďkem Staňkem. Dochází k ní ve 4. díle Zrádců, který můžete sledovat v neděli večer na Primě nebo již nyní na prima+.

Přečtěte si také: Nicole ze Zrádců odkrýla pravdu o šílené přísaze na smrt dědy

„Všichni hlasujou jako stádo. To je prostě debilní strategie,“ hřímá čtvrté ráno na hradě u stolu Luděk. Štve ho, jak soutěžící při hlasování podléhají davu a jmenují ty, které možná vyřadit ani nechtějí. Také on sám si už málem balil kufry. Stačilo, aby ho Nicole začala nenápadně a častěji označovat za podezřelého. Čtvrtého dne se proto Luděk rozhodne, že konečně půjde do hry s větší vervou. Zatímco se mračna pomalu stahují nad ním, on plánuje vyšachovat Nicole nebo Johnnyho.

2. slib Tuňáka a rovnou Zrádci

„Jak ti lidi můžou být tak blbí,“ rozohní se pak v soukromém hovoru s Tuňákem a poukazuje na šílenou přísahu Nicole na smrt dědečka, díky které skutečně mnohé přesvědčila o své „nevinnosti“. „A všichni jí na to říkají: To by přece neudělala?… No, do p*dele. O tomhle ta hra přece je?!“

Ohodnoťte detektivní hru Zrádci na Kinoboxu

Tuňák nemůže než souhlasit. Působí, jako když rozmlouvá s věrným parťákem. Sám se momentální ztráty ostražitosti ale zřejmě zalekne. „Já tě zabiju, jestli budeš Zrádce!“ prohodí ještě v žertu. Vtipné je, že svoji důvěru vložil právě v Luďka, který jak víme, je jedním ze Zrádců. Řečeno s nadsázkou, milý Tuňák tak bude mít po odvysílání pořadu zřejmě plné ruce práce. Podle toho, co ve Zrádcích slíbil, už musí psát knihu a přemýšlet, jak zabít Staňka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 10. 2024

Rodinní příslušníci toho dnes mohou mít příliš mnoho a požádají vás o větší pomoc, než jste ochotni poskytnout. Ujistěte se, že jste klidní a soustředění, abyste se mohli rozhodnout, které potíže jsou nejnaléhavější a je třeba je řešit jako první. Nebojte se ostatním sdělit své rozhodnutí. Pokud je to možné, raději poskytněte radu než pomoc. Někdy je to to jediné, co lidé skutečně potřebují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.