Celebrity

25. června 2023 12:58

Tomáš Durčák

To je ale divoch! Roman Vojtek sbírá gratulace ke 4. potomkovi, který je na cestě

Šampioni (5) – Roman Vojtek předvádí šneka

Herec Roman Vojtek (51) sdělil světu šťastnou novinu. Zanedlouho z něj bude čtyřnásobný tatínek a z jeho manželky, zpěvačky Petry Vojtkové (35), dvojnásobná maminka. Manželé se na svých sociálních sítích pochlubili i snímkem z ultrazvuku.

Vojtek do manželství s Petrou vstupoval již se dvěma dětmi z předchozího partnerství. Společně nyní vychovávají dvouletého syna Nathaniela, avšak již brzy jim do domácnosti přibyde již šestý člen. „Fakt jsem chtěla letos rýsovat do plavek, ale nějak to pořád nebylo vidět. Teď už víme proč,“ oznámila Petra na svém Instagramu. „Malinká dušička si nás vybrala. A my se na ni s láskou moc těšíme,“ dodala.

Nadšení neskrýval ani otec Roman Vojtek. Ten nejprve žertovně manželce oznámení okomentoval slovy „Jé, to je překvápko. A proč jsi mi to neřekla?“ Vzápětí však na sociální sítě přidal vlastní video, kde se láskyplně mazlí s těhotenským bříškem své Petry. „A teď to teprve bude sranda! Miluju Tě,“ napsal s odkazem na to, že jejich společnou domácnost nyní čeká pořádný cirkus.

Populární pár českého showbyznysu se samozřejmě ihned dočkal ze všech stran vlny gratulací. „Velká gratulace celé rodince,“ napsal Petře Michal Kavalčík (48). „Opatrujte se a přeji zdraví, lásku a štěstí,“ popřála Daniela Šinkorová (50). Mezi gratulantkami nechyběly ani Ivana Korolová (34) či Veronika Arichteva (37). „Vás člověk pár měsíců nevidí a hned se nudíte nebo co. Gratuluji moc,“ napsala herečka do komentářů.

Gratulaci a záplavu srdíček poslala také Hana Vagnerová (40), Denisa Nesvačilová (31), Jitka Schneiderová (50), Eva Decastelo (44), Kateřina Pechová (36) nebo Patricie Pagáčová (34). Zřejmě nejvtipnější glosu šťastné novinky si však připravil Romanův kamarád Aleš Háma (50). „Ty si divoch… tož valašská hemživost je holt valašská hemživost! Gratuluju!!!“ popřál mu známý moderátor.

Roman Vojtek před časem prozradil, že rodinný život jej naplňuje, užívá si jej plnými doušky a sám sebe vnímá jako báječného otce. „Jsem báječný otec! Samozřejmě to je otázka zejména na moje děti. Já se snažím poučit se z chyb mých rodičů, které jsem vnímal jako dítě. Výchovné metody, které se neosvědčily, teď nepoužívám na svých dětech. Dvě z nich mám ve střídavé péči, takže týden, kdy jsou s námi, je logisticky trochu náročnější,“ popsal v rozhovoru pro Blesk.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.