Astročlánky

21. července 2024 06:30

Robert Policar

Úplněk v Kozorohu: Mějte odvahu začít i vytrvat

Druhý úplněk v Kozorohu v tomto roce nastane 21. července v neděli kolem poledne. Svým způsobem navazuje na ten první, ale značným způsobem ho prohlubuje. Tento úplněk patří k těm nejsilnějším v tomto roce, a tak můžete definitivně určit své dlouhodobé životní záměry, které mohou překročit rámec vašich nejodvážnějších představ.

Nebojte se představit si tu nejlepší verzi svého života a rozhodněte se, že půjdete vstříc svému nejlepšímu možnému osudu, který si vaše duše zvolila. Doporučuji posílit vaši tvůrčí představivost, definovat důležité záměry i lidi, se kterými budete chtít spolupracovat. Vytvořte si nebo aktualizujte svou současnou nástěnku vizí.

Mohlo by vás zajímat: Znamení zvěrokruhu, která milují cestování: Střelci a Vodnáři touží poznat svět

Tento den může být velkým obratem a začátkem pro mnoho lidí, protože je neobyčejně silný. Bude doprovázen silnými aspekty všech tří transpersonálních planet, které přesahují rámec vůle jednotlivce a aktivují silné karmické a rodové energie. Doporučuji se již tři dny před tímto dnem důsledně připravit a rozjímat nad životními záměry, které vaše duše chce doopravdy prožít. Je velmi pravděpodobné, že mnoho lidí pocítí úspěšné dokončení „karmy“, které zároveň ohlásí nový začátek nebo vášeň, která se může projevit ve vašem budoucím nebo současném zaměstnání. Dá se očekávat, že v srpnu mnoho lidí skončí se svou starou prací, protože jim již bude jasné, jakým směrem se od září chtějí ubírat.

Mějte odvahu jít za svými nejvzdálenějšími sny

Kozoroh je znamení, které umí vytrvat až do konce. Úplněk na posledním stupni tohoto ambiciózního znamení může přinést silné uvědomění, co se týká mnoha životních záměrů. Nepochybujte o tom, zda svých cílů dosáhnete. Jakmile se rozhodnete, už se neotáčejte a směřujte neomylně ke svému cíli. Je jedno, jak dlouho vaše cesta potrvá, důležité je, že se o to pokusíte. Inspirujte se jinými lidmi, kteří udělali přesně to, čeho se sami obáváte, ale zároveň po tom toužíte. Vytvořte si minimálně desetiletou, lépe dvacetiletou vizi své nejlepší možné budoucnosti, zejména co se týká vašeho nejideálnějšího zaměstnání a kariéry. V srpnu se můžete rozloučit se svým starým já, abyste v září mohli už rozhodně jít ke svým snům.

Respektujte svou minulost, ale nebuďte na ní závislí

Je velmi pravděpodobné, že vaše záměry a rozhodnutí mohou ohrožovat vaše blízké i původní rodinu. Mějte ke všem zúčastněným respekt, ale nezapomínejte na své vlastní potřeby. Do vaší duše vám nikdo nevidí, jenom vy. Není dobré pálit mosty, ale stejně není dobré zůstat z falešné lítosti v místech, které škodí všem. Najděte střední cestu, ale vyjděte. Čas hraje s vámi. Učte se od příběhu vašich dávných i současných předků. Jste s nimi propojeni více, než si myslíte. Neuniknete jim, ani kdybyste se odstěhovali na Mars. Ve vašem srdci spočívají silné příběhy, které je dobré znát a překročit.

Vytrvalost vítězí

Ano, buďte vytrvalí. I zenoví mistři používají rčení: „Nejtěžší je vytrvat“. A je to nelítostná pravda, protože vytrvat ve věčnosti se opravdu zdá beznadějné. Takže, ať je váš cíl jakkoliv daleko, uvolněte se. Maraton sprintem neuběhnete. Podívejte se na svůj život z orlí perspektivy, zhodnoťte svou energii i cíle a berte ohled na své nejbližší, protože rodina vám dává potřebné kořeny, abyste mohli vystoupit na jakýkoliv vrchol. Bez ní byste byli vyprahlí a v cíli byste se pak radovali jen chvilku, protože cesta je bližší životu než cíl. Je tedy cílem vašeho života něco daného nebo život sám? Rozjímejte nad smyslem svého života a dejte mu formu.

Zdroj: autorský text astrologa Roberta Policara

Horoskop na následující týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.