Astročlánky

26. listopadu 2023 06:30

Eliška Reiglová

Úplněk ve znamení Blíženců nejvíc ovlivní tři znamení: Lvům dojde, že potřebují změnu

Listopadový a zároveň letošní předposlední úplněk vyvrcholí pod nadvládou znamení Blíženců. Nastane v pondělí přesně v 10 hodin a 16 minut. Jeho vliv na psychiku i fyzično bude nepopiratelný, byť každého ovlivní jinak. Koho podle horoskopu ovlivní nejsilněji?

Vliv úplňku na naše tělo i psychiku je velmi silný. Ve třech dnech před a následně ještě i tři dny po se můžeme cítit unavení, nevrlí, rozmrzelí a nervózní. Rány více krvácejí a rodí se také více dětí. Je nepopiratelné, že nás Měsíc v této fázi hodně ovlivňuje. Která znamení ovlivní ten zítřejší ve znamení Blíženců a jak?

Býk

Lidé narození v tomto znamení dostanou o úplňku možnost zauvažovat nad tím, co pro ně znamená respekt. Objeví v sobě sílu ho lidem ve svém okolí více prokazovat, uznávat i jejich nevyslovené hranice a více vnímat jejich potřeby. Nastane správný čas na to, aby se více ptali a následně také více naslouchali.

Lev

Listopadový úplněk pomůže Lvům si uvědomit, že je potřeba slevit ze stereotypu a vydat se trochu jinou cestou. Je to potřebné k efektivnímu sebepoznávání a objevování. Mohou pak snadno dojít k závěru, že v jejich životě musí udělat zásadní změny, díky kterým se posunou kupředu a bude se jim lépe dařit.

Střelec

Vliv letošního předposledního úplňku popíchne Střelce k tomu, aby začali konečně vnímat své potřeby a přestali se tolik starat o to, aby byli spokojení všichni okolo. Je čas si odpočinout, přečíst dobrou knihu, zajít do wellness nebo zamluvit dovolenou, po které touží. Je načase přestat řešit problémy ostatních a ulevit sobě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.