U Lídy si budou soupeři vyřizovat účty. Největší hráčka skončí v slzách

Prostřeno! XXVII (30) - Dvojí metr

V soutěži amatérských kuchařů z Vysočiny se v závěru týdne postaví k plotně Ukrajinka Ljudmyla, které ostatní říkají Lída. Je majitelkou restaurace a bude mít obavy, aby na ni hosté nebyli nepříjemní stejně jako na Adama. Kdo si bude chtít vyřizovat účty?

Jedenačtyřicetiletá Ukrajinka Ljudmyla žije s manželem a dvěma dětmi v moderním, hezky zařízeném domě. Pro hosty připraví oblíbená jídla svého dětství. Lavaš se salátem, ukrajinský boršč, medailonky z vepřové panenky po vysočinsku s domácími kroketami a jako dezert se bude podávat minidortík, který soutěžící označí za nejlepší dezert z celého týdne.

Bývalá učitelka ukrajinštiny do Česka přijela s manželem před 13 lety po skončení mateřské. Dnes je podnikatelka a provozuje restauraci. To ovšem může vzbudit velké emoce. Ve středu dali ostatní soutěžící hostiteli najevo, že zkušenosti z gastronomie se v tomto pořadu netolerují. Nejvíc slyšet byla Pavlína, která si dala s pátráním, zda Adam není kuchař, velkou práci. „Co na to říkáš, že Lída má restauraci?“ zeptá se jí Adam s významným úsměvem. „Koukám se na to trošku jinak, Liduška není z oboru, je opravdu provozovatelka,“ popisuje své pocity Pavlína. Stále nevěří, že Adam není profesionál, a má pocit, že k ní nebyl upřímný. To s pobavením sleduje Radka, podle níž Pavlína neměří všem stejným metrem.

Pavlína zažije emotivní večer, dojde i na slzy:

Kdo neudrží emoce na uzdě?

Beatu bude velmi zajímat, zda Lída ve své restauraci někdy vařila. Neví totiž, jak hostitelku hodnotit. Od začátku prý Lída pracuje jen jako provozní, v kuchyni zaměstnává profesionála. Jinak by se ani pořadu Prostřeno! účastnit nemohla. Po hlavním chodu, kdy snad už budou všechny pochybnosti rozptýleny, dojde konečně na zábavu. Lída využije pingpongový stůl v garáži a soutěžící si dají souboj. Není divu, že nejvíc emocí se objeví při hře Adama s Pavlínou.

„Něco jsem u toho povídala, Adam neřekl vůbec nic a jenom mi tam střílel jednu za druhou. Vztek se trošku projevil,“ komentuje Pavlína. Myslí si, že u stolu vznikly týmy. Ona sama si oblíbila zejména páteční hostitelku. Když od ní dostane dáreček, rozpláče se. „Asi ji dojalo, že dostala andílka od Lídy. Každý to prožívá jinak,“ míní Adam. Dostane Ljudmyla od Pavlíny více bodů než Adam? Jak ovlivní dusno u stolu hodnocení ostatních? Vpodvečer bude nad pokličkami vše odhaleno.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.