V Prostřeno! se bude intrikovat od prvního dne. Kdo bude u soupeřů v nemilosti?

Prostřeno! XXVI (56) - upoutávka

Co se stane, když se u stolu sejdou čtyři ženy a jeden muž? Může to být zábava, ale také týden napětí či taktiky. Důležité totiž je, jak se lidé k sobě budou chovat a jak moc jde každému z nich o výhru. Pro někoho bude těžké zapadnout do party a problémy se budou hledat i tam, kde by být neměly.

U stolů a plných talířů se sejdou účastníci ze Zlínského kraje a rozhodně se bude na co dívat. Jak půjde soutěžícím tohoto týdne snažení od ruky, komu se zadaří, kdo se bude snažit oslnit neuvěřitelnými recepty a kdo se bude snažit zazářit více než před lety, kdy v Prostřeno! účinkoval poprvé? Je tu ale i další otázka: Jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava palačinek? Kdo se bude ošívat, kdo sáhne po vymazleném receptu a získá body navíc? A kdo se na celý úkol týdne vykašle?

Soutěžení bude zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude tento týden velmi kreativní a různorodá. To vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se více. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Důchodkyně Ludmila (69) připraví menu, kterým si je jistá

Je rozvedená a má dva syny. Je aktivní důchodkyně. Do pořadu se přihlásila podruhé, aby měla možnost si vyzkoušet soutěžit za jiných podmínek. Když vařila před sedmi lety, bylo extrémní horko. Zatím nepřemýšlela, jak by s výhrou naložila, pokud by vyhrála. Jako zábavu si pro své hosty připraví návštěvu památníku Velké Moravy ve Starém Městě. Sledujte už v pondělí, jak proběhne premiérové přivítání a setkání. Jak si hosté sednou a kdo bude kout pikle od prvního sousta? Ludmila má servírovat medailonky, ale budou to obyčejné řízky. Pondělí bude hodně o čekání. Pofrčí za to body dolů? Sledujte, jak si tahle parta porozumí.

Úterý: Maminka na rodičovské dovolené Jindřiška (43) se věnuje především dětem

S rodinou ráda tráví společný čas a jezdí na různé výlety. S manželem plánují koupi pozemku a chtěla by také něco přispět – jelikož je na mateřské, zdálo se jí jako dobrý nápad se do Prostřeno! přihlásit. Pokud by tedy vyhrála, penězi by přispěla. Jako zábavu si pro své hosty připraví výrobu květů z marcipánu, a pokud se jí to podaří, ráda by ukázala něco z Vlčova. Svá jídla si vybrala, protože je vaří při slavnostních příležitostech a moc jí chutnají. Dřív ji vaření moc nebavilo, od té doby, co má více strávníků, je už ale spokojenější. Jak její večer dopadne, zjistíte už v úterý. Stejně jako to, kdo je taktikem a komu jde jen a jen o výhru. Hosté budou mít jasno. Dívejte se!

Středa: Pracovnice v sociálních službách Dagmar (45) se do Prostřeno! dostala díky manželovi

Do pořadu ji přihlásil na revanš její manžel Martin, protože ona kdysi přihlásila jeho, a tak už v Prostřeno! účinkoval. Pokud by vyhrála, peníze by investovala do domu, rodiny a do dovolené. Své menu si vybrala, protože má ráda saláty, zeleninu i kuřecí a krůtí maso. Celé menu je lehké, dobře stravitelné a všem tato jídla zatím chutnala. Soupeři budou překvapení kombinací chutí a nezvyklými recepty. Nudle ve fazolové polévce ještě neviděli. Hosté se budou bavit hrou Hádej, kdo jsem. Dagmar o sobě tvrdí, že je milá, přátelská a zodpovědná, také ráda vaří. Jak si stihne poradit s úkolem týdne a nerozhodí ji příprava pokrmu palačinek na cestě za výhrou? To vše zjistíte během setkání už ve středu.

Čtvrtek: Servírka Marta (45) tvrdí, že má hektický život

Pracovala jako obsluha strojů a nyní je servírkou. Je rozvedená a má dvě děti. Její život je dle jejích slov hektický, bláznivý a pracovně náročný. Do pořadu ji přihlásil její přítel. Pokud by vyhrála, peníze by investovala. Jako zábavu si pro své hosty připraví psanou poštu. Menu je přichystáno z jídel, která doma všem chutnají. To ale může být široký pojem. Protože Marta drží bezlepkovou dietu, bude se servírovat něco, na co nejsou soupeři zvyklí. Jaké tedy bude čtvrteční menu a jaká zábava? Bude její jídlo opravdu vítězné? Dívejte se!

Pátek: Řidič Jaroslav (41) má ze všeho na světě nejvíce rád své děti

Má rovnou dvě, Nikol a Adélku. Kdykoli má volnou chvíli, děti si vyzvedává a tráví s nimi čas – nepravidelně i několikrát v týdnu, a to včetně víkendů. Děti pro něj vždy byly a budou na prvním místě. Pracuje na ranní směny, a tak po práci tráví čas s dcerami anebo na zahradě, kde pěstuje různou zeleninu. Letos se rozhodl chovat i pár slepic, aby měl domácí vajíčka. Soupeřky mu také kurník pěkně vyberou a dost se u toho pobaví. Do pořadu se přihlásil sám, protože si to chtěl zkusit. Prostřeno! ve volných chvílích sleduje a rád překonává vlastní pohodlí a limity. Dívejte se v pátek, jak se mu to podaří!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. Dojde na sdělení nepříjemné pravdy do očí, nebo se bude stále drbat za zády? Přiznají taktici svoji strategii? O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.