Celebrity

24. září 2022 19:32

Vanesa Havlíková

Václav Neckář je opět ve formě. Na akci pro seniory jen zářil

Zpěvák Václav Neckář (78) se delší dobu potýkal se zdravotními problémy, které mu bránily v koncertování. Nyní se ale opět objevil na veřejnosti a zavítal na akci určenou seniorům, na které si zazpíval a dokonce i zatancoval.

Oblíbený zpěvák se v poslední době potýkal se zdravotními problémy, kvůli kterým musel dokonce zrušit již naplánované koncerty. Trápily ho křeče v levé noze, kvůli kterým nemohl ani pořádně chodit. Z důvodu špatné stability těla zpěvák dokonce upadl a musel vyhledat lékařskou pomoc. Mělo jít o následky mozkové mrtvice, kterou prodělal v roce 2002 a jeho stav byl tehdy opravdu vážný.

„Teď jsem na vyšetření, ale není to nic vážného. Snad to bude v pořádku. Jinak jsem úplně zdráv. Koncerty v ohrožení nejsou,“ prozradil před časem Václav Neckář redakci Prima Ženy.  Už teď se prý těší na nejbližší vystoupení, která ho čekají. V říjnu velký koncert v pražské O2 areně, v listopadu v Semilech a v prosinci na vánočním koncertu v divadle Broadway v Praze. „Fanoušci mě vždycky nabíjí neskutečnou energií,“ dodal zpěvák.

Opět ve formě

Vše nasvědčuje tomu, že se zpěvákův zdravotní stav konečně zlepšil. Redakce Showtimu zastihla Václava Neckáře na akci Pošlete vzkaz příběhem, která je určená seniorům. Neckář na ní nejen zpíval, ale dokonce i tančil.

„Bylo to hezké, dneska jsem zpíval na dobrém místě. Už jsem dlouho také seniorem. Byli skvělí, zpívali a tancovali se mnou,“ prozradil radostně Neckář.

Příložitostný herec během vystoupení na seniora rozhodně nevypadal a rozbalil to ve velkém. „Někde v novinách psali, že už nestojím, ale já ještě stojím dobře. Snažím se, abych se hýbal a zpíval,“ popsal s úsměvem.

Brzy oslaví 79. narozeniny

Václav Neckář oslaví 23. října 79. narozeniny, se svou kapelou Bacily bude slavit také 50 let na scéně. Těší se ale i na oslavu jubilea kolegyně a kamarádky Marty Kubišové, na kterém bude 3. listopadu v Lucerně hostem. Zpěvačka Marta Kubišová totiž oslaví 1. listopadu své 80. narozeniny. „Martě zazpívám jednu krásnou písničku Ringo ding,“ sdělil redakci ShowTime Neckář.

„On všechno musí prozradit, to mělo být překvapení. Co můj bratr neví, to nepoví,“ smál se sourozenec Jan Neckář.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.