Celebrity

15. června 2024 07:00

Vanesa Havlíková

Václav Neužil promluvil o výchově syna. Ideál otcovství jsem nenaplnil, přiznal

Václav Neužil v 7 pádech Honzy Dědka

Václav Neužil (44) patří v současnosti k nejobsazovanějším českým hercům. Když zrovna čas netráví na divadelních prknech či natáčení, užívá si volné chvíle s rodinou. V talkshow Honzy Dědka se rozpovídal o svém synovi a prozradil také, že se narodil s jiným jménem.

Václav Neužil není jen hercem, ale také otcem šestiletého syna. Vůbec nejraději tráví čas právě s ním a s manželkou Lenkou. U Honzy Dědka prozradil, že se jeho syn měl původně jmenovat zcela jinak a že roli otce nezvládá tak, jak si představoval.

Čtěte také: Dostihla mě krize. Svým démonům jsem se postavil čelem, přiznal herec Neužil

Narodil se s jiným jménem

„Můj syn se jmenuje Vincent. Měl být Oldřich. Mám rád dva české herce – Oldřicha Kaisera a Oldřicha Nového. Říkal jsem si tak trochu ze srandy a trochu vážně, že syna pojmenuju Olda. Když na to došlo, vytáhl jsem na ženu Oldu, a ona řekla, že v žádném případě,“ prozradil Václav Neužil s tím, že on sám se narodil s jiným jménem.

„Je pravda, že v očkovacím průkaze jsem měl strojem vyraženo Jan Neužil. Všiml jsem si toho na prvním stupni. Táta chtěl Honzu, ale děda tam pak vlítnul a řekl, že musím být Vašek po nich. Jsem čtvrtý v rodině,“ překvapil oblíbený herec.

Kromě Václava Neužila se v talkshow představila také moderátorka Tereza Pergnerová.

Syn otcovu slávu neprožívá

Kromě toho přiznal, že do statusu nejlepšího otce mu bez ohledu na jméno špetka chybí. „Ambice být nejlepší táta zůstávají, ale po šesti letech jeho života můžu říct, že jsem úplně nenaplnil ideál otcovství, jak jsem si představoval, že bude klapat všechno, jak má,“ řekl Neužil.

Syn otcovu slávu zatím neprožívá. „Jednou si mě syn spletl s Adrianem Jastrabanem. Bylo to v době, kdy jsem točil Zátopka a měl jsem vyholenou hlavu a vzadu jen věneček peroxidem zesvětlený na takovou zrzavou. Bylo to strašný, nosil jsem pořád čepice. Synovi tenkrát byl asi rok a půl a vlastně mě jinak neznal. A pak jednou viděl Adriana v televizi a křičel: Táta, táta! Tak protože Adrian to má přirozeně,“ zasmál se v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

V talkshow se dále představili také manželé Gudasovi:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.