Celebrity

10. června 2024 12:55

redakce Prima Ženy

Karolina Gudasová o zákazu randit s hokejovými gólmany: Táta říká, že jsou jiní

Radko Gudas a Karolína Neuvirthová Gudasová v 7 pádech Honzy Dědka

V oblíbené talkshow se Radko Gudas se sestrou Karolinou rozpovídali o dětství. Oba vyrůstali na zimním stadionu a málokdo ví, že úspěšný hokejový obránce začínal spíše jako krasobruslař. Co dostal k nedávným narozeninám a proč s otcem Karolině rozmlouvali randění s hokejisty?

„Taťka hrál, já jsem neměl možnost dělat něco jiného. Oba jsme vyrůstali na zimním stadionu. Táta hrál všude po Evropě, my jsme chodili na zápasy. A když nehrál táta, hrál jsem já, tak Karol chodila na mě nebo na tátu,“ zavzpomínal Radko Gudas v 7 pádech Honzy Dědka a dodal: „Měla výborné dětství. Stavěl jsem ji do branky, mladší sourozenec musí dělat něco pro staršího.“

Mohlo by vás zajímat: Kdo je Pastrňákova snoubenka Rebecca? Půvabnou Švédku sbalil na své narozeninové party

„Musela jsem něco vydržet, no. Radko zase musel chodit se mnou na krasobruslení. Musel se to naučit,“ odvětila Karolina Neuvirthová a prozradila tak, že její bratr chodil na intenzivní krasobruslařské tréninky. „Bez hokejky to nebylo ono. K piruetám jsem se nedostal, ale rok jsem chodil intenzivněji. Teď učím ostatní skákat,“ doplnil Radko.

Zákaz randění s hokejisty

Karolina se nakonec do jednoho z hokejistů zamilovala, přestože byli její bratr i otec zásadně proti. „Měla jsem od táty i od bráchy zákaz chodit s hokejisty. Pak mě ale brácha s jedním seznámil...“ popsala.

„Říkali jsme si: ‚Hlavně ne gólmana.‘ Hm, trefa do černého. Ale přišel se zeptat, jestli může. Tak jsem mu řekl, že může, ale musí se schovat někam, kde nikdo nechodí, aby nikdo z týmu nic neviděl. Odešli a za půl hodiny na skupinovém chatu fotka ségry s Michalem. Já to poslouchal pak ještě 14 dní v kabině,“ zavzpomínal Radko na randění své sestry s českým brankářem Michalem Neuvirthem.

Gólmani jsou jiní...

„Byl to trochu problém. Tátovi se to moc nelíbilo. On nemá rád gólmany. Říká, že jsou jiní. Podle mě jsou hustí. Je to záhul, být tam 60 minut,“ dovysvětlila Karolina a Radko se okamžitě ozval: „No, kdo normální by tam vydržel 60 minut?“

Michal Neuvirth už hokej nehraje a Karolina prozradila, že by se bez jeho pomoci neobešli. „Je občas náš řidič nebo skladník nebo to, co je potřeba,“ svěřila se. Ani dcera Karoliny a Michala Neuvirthových Emily nevydržela stát mimo led. Od chvíle, kdy viděla tatínka na jednom z exhibičních zápasů, hraje hokej. Kromě ní mají manželé ještě syna Marka.

Radko Gudas míří do školství

Radko Gudas dále prozradil, že by chtěl prorazit ve školství. „S manželkou jsme v Berouně rozjeli hokejovou školu pro děti a později bychom z ní rádi udělali sportovně založenější školu. Chystám se směrem do školství,“ upřesnil.

Co dostal Radko Gudas k nedávným narozeninám? Podívejte se na ukázku v úvodu článku a už v úterý 11. června sledujte 7 pádů Honzy Dědka od 21:40 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.