Celebrity

18. srpna 2023 15:50

Marie Makovská

Vandráci konečně vyrazili vstříc divočině. Pavel Liška už má trápení s motorkou

Pavel Liška a Jan Révai s kameramanem Hynkem Bernardem chystají pokračování Vandráků. Tentokrát půjde o film a expedice by měla trvat dva měsíce. V Papui Nové Guineji čelili byrokracii, která je zbrzdila, nyní jsou ale konečně na cestě a nadšeně sdílejí první zážitky. Zatímco Révai si rýpnul do motorky svého parťáka, Lišku pravděpodobně uchvátily místní dívky.

Ztracené kufry, přetahování se o motorky, spousta administrativy... hned na začátku cesty čekalo Vandráky Lišku, Révaie a Bernarda několik nepříjemností. Teď už jsou ale konečně na cestě a hned během prvního dne vyděsili spoustu svých fanoušků, kteří se o ně bojí.

Že nejde o úplně bezpečný vandr, z toho si dle všeho známí herci a kameraman hlavu nedělají. První den na cestě popsali Pavel Liška i Jan Révai na svých sociálních sítích, každý tak trochu po svém. Jaké jsou jejich první dojmy?

„Na prvních několik desítek kilometrů nám biologická stanice v Binantagu, odkud vyjíždíme, doporučila ochranu, doprovodný vůz, jelikož prý přejíždíme přes dvě červené zóny, tzv. divoká území, kde hrozí ozbrojená přepadení,“ napsal Liška o jejich aktuální cestě do hor. Už první den byly zážitky bohaté, na většinu těch nejpeprnějších si ale budeme muset počkat – přece jen zde vzniká nový snímek pro diváky.

Liška ale popsal, že divoká cesta se z asfaltu s dírami často proměnila jen v písek a kamení a také spoustu brodů. „Ztahaní jak psi, hlavně tedy Pavel, protože to má s tou motorkou, která není vůbec do terénu, fakt těžké,“ napsal Jan Révai na Instagram s tím, že uléhají opět u místních, kteří je pohostili jejich pokrmem. Lidé se v komentářích ptají, o jaké pečené zvířátko na fotce se jedná. „Bóbika,“ odpověděl Révai humorně. Jak se ale lze dočíst v dalších komentářích, šlo o místního vačnatce.

Liškovi učarovaly nezletilé dívky

Po cestě plné prašných úseků a brodů by se dalo čekat, že Vandráci budou obaleni bahnem, kupodivu ale šli spát čistí. Místní je totiž zavedli k nádherné horské řece, kde se mohli vykoupat. „Zrovna když jsme tam došli, tak si přes řeku zkracovaly cestu holky, jež šly ze školy, v bleděmodrých školních uniformách a bosy... mohlo jim být 13, 14…“ popisuje zážitek Pavel Liška.

„Přišly k řece, položily si učení na břeh a tak, jak byly, skočily celé do řeky, pak se vracely pro učebnice, zmerčily nás a začaly se chichotat... nám, bledým tvářím, no vlastně tady ještě černým, plným prachu. A jak se vracely v těch mokrých stejnokrojích, už bylo trochu vidět, že se ty holky (než vstoupily do řeky, tak ještě děti), začínají podobat ženám,“ dodal se slovy, že šlo o neuvěřitelný obraz. „Krása,“ podpořila Vandráky u příspěvku Jana Révaie Dagmar Havlová a spolu s dalšími sledujícími této dobrodružné cesty napjatě čeká, co dalšího hoši odhalí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.