Věk neřeší. Pavlína Pořízková se na pařížském týdnu módy opět prošla po mole

První známá supermodelka původem z Česka, Pavlína Pořízková, se opět objevila na přehlídkovém mole. A to rovnou na nejočekávanější módní události roku. Na pařížském týdnu módy se prošla pro luxusní značku Balmain. To, že příští rok oslaví šedesáté narozeniny, by jí hádal jen opravdu málokdo.

V Paříži v pondělí 23. září odstartovala jedna z nejočekávanějších módních událostí roku. Paris Fashion Week si každoročně nenechají ujít známé tváře z celého světa a na přehlídkách se objevují ty nejpopulárnější světové modelky. Jednou z nich byla také bývalá topmodelka Pavlína Pařízková, která se po dlouhé době vrátila znovu na molo.

Čtěte také: Týden módy v Paříži: Na mole zazářily Heidi Klum, Bella Hadid i Cara Delevingne

Pavlína Pořízková předváděla v Paříži pro značku Balmain

Přehlídka představila nejnovější kolekci Balmain, která stanovuje módní trendy pro nadcházející jarní a letní sezónu. Kolekce byla plná jak minimalistických kousků, tak výrazných outfitů s nabíranými rukávy či šatů s potisky 3D obličejů. Pavlína vynesla jeden z minimalističtějších kousků, konkrétně saténové košilové šaty s vázankou v béžovém odstínu s hlubokým výstřihem.

Pořízková je známá tím, že hrdě vystavuje své šediny a stárnutí jí problém nedělá. Spisovatelka si neláme hlavu na prahu šedesátky ani s nahotou. Čas od času se ukáže v celé své kráse a za svou přirozenost stále sklízí obdiv.

A jak to dělá, že má stále tak dobrou postavu? „Nejím,“ prozradila před časem v rozhovoru pro Prima Ženy. „Je to pravda tím stylem, že dělám fasting. Tady tomu říkají půst. To já dělám už léta. Nejím 16 hodin denně a potom jím, co chci na večeři. I knedlíky i víno i pivo. Pro mě to funguje,“ objasnila světově známá modelka.

Podívejte se na rozhovor, ve kterém Pavlína Pořízková prozradila tajemství své štíhlé postavy:

Sdílejte článek
Štítky krása móda stárnutí celebrity módní návrhář Pavlína Pořízková módní přehlídka Paris Fashion Week Balmain umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.