Celebrity

10. října 2024 14:56

Vanesa Havlíková

Velká fotogalerie z večírku magazínu Playboy: Zazářila Decastelo, Pfauserová i Kalousová

Sandra Taškovičová playmate a vítězka soutěže Hledáme Playmate fotila ve Francii

V pražském Boccaccio Baru se konala Playboy Secret Lounge párty, kterou si jako obvykle nenechalo ujít spousta známých českých osobností. Nechyběly dámy, které se pro oblíbený magazín vysvlékly, ani mnoho známých tváří ze světa showbyznysu. Podívejte se na velkou fotogalerii z celé akce.

V luxusním pražském baru se konal Playboy večírek, na kterém nechyběly hvězdy z Česka i Slovenska. Největší pozornost na sebe strhla vítězka castingu Hledáme Playmate 2024 Sandra Taškovičová.

Čtěte také: Půvabná Sandra Nováková září na titulní stránce Playboye. Manželovi tím splnila sen

Večer plný hvězd

Celým večerem přítomné hosty provázela moderátorka Eva Decastelo, která oblékla černé upnuté šaty s průstřihy, ve kterých vypadala skvěle. O pohodlí bylo skvěle postaráno, na což dohlížel producent magazínu Playboy Ján Bulka.

Během hvězdami nabitého večera proběhl křest říjnového čísla magazínu Playboy, jehož titulní stranu zdobí Playmate Sandra Taškovičová. O unikátní fotky se poté postaral muzikant a fotograf Miro Šmajda.

Bar Boccaccio roztančila a o příjemnou atmosféru se celý večer starala DJ Lucca. Podívejte se na velkou fotogalerii, jak to přítomným dámám a dalším hostům na akci magazínu Playboy slušelo.

Na průběh celého večírku se můžete podívat v následujících dnech na Playboy.cz!

Na titulní stránce magazínu Playboy před časem zazářila také herečka Sandra Nováková:

Sdílejte článek
Štítky časopis Eva Decastelo večírek celebrity Playboy fotogalerie vítězka Denisa Pfauserová Andrea Kalousová Miroslav Šmajda Sandra Taškovičová umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak toto otřesení může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.