Velká věštba na březen pro Kozorohy: Čekají vás drobné mrzutosti i změny

KOZOROH: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Kozorohy ve třetím měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vás ochrání před negativními energiemi? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Císařovny. Budete řešit rodinné záležitosti, ale čekají vás možná také nějaké výzvy.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují hned na začátku měsíce drobnou mrzutost, kterou můžete řešit na úřadech s nějakou ženou. Může jít i o papírové záležitosti, ale nakonec to vše dobře dopadne, protože si dokážete nastavit věci tak, jak potřebujete. Hned první dekádu vás čeká milá odměna, zvedne se vám sebevědomí a v práci budete mít velmi dobré vztahy.

Ve druhé dekádě budete investovat do vašeho bydlení nebo zahrady. Změna už je potřeba a vy z ní budete mít velmi dobrý pocit.

Na konci měsíce může mít potíže někdo z vašich přátel a bude potřebovat, abyste ho podrželi. Může dojít k nějakému menšímu nedorozumění s někým, kdo se bude vrtat ve vašich vztazích. Je dobré si uvědomit, jak se může cítit druhý člověk a snažit se podívat na věc z jeho úhlu pohledu. Hlídejte si své zdraví, ať si toho na sebe neberete příliš.

Rituál pro Kozorohy na březen

Při ubývajícím měsíci můžete vyzkoušet kouzlo na ochranu a odvrácení negativní energie. Namalujte na podlaze kruh, klekněte si do něj, postavte před sebe tři bílé svíčky, zapalte je, zavřete oči a představte si, že vás obklopuje bílé světlo. To světlo vás chrání, všechno zlé se vám vyhne, nic špatného na vás nemůže. A ve svých myšlenkách si opakujte: "Moje světlo je moje zbroj a odhání vše špatné. Tam, kde je světlo, není tma."

Celý výklad si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.