Velká věštba na březen pro Raky: Pocítíte nečekaný příval žárlivosti

RAK: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Raky ve třetím měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže přitáhnout lásku? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Eso mečů. Budete postaveni před nějaké nové věci, informace, nová fakta, budete muset reagovat na nějaké nové podmínky.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že se rozhodně nebudete nudit. Na začátku měsíce budete mít dobrý pocit, že jste v únoru vše zvládli tak, jak jste měli, ale mohou se objevit nové resty, které budete muset dořešit. Pocítíte nečekaný příval žárlivosti. Pamatujte, že na nevěru musí být vždy dva a u vás je vidět karta stability. Přesto by vás mohla trápit vnitřní nejistota a strachy, které nemusí souviset s vaším současným vztahem, ale nesete si je z dřívější doby. Jde o staré vzorce a vy třeba budete mít možnost s tím něco udělat.

Konec měsíce už vychází moc hezky. Dokážete se dohodnout na úřadech i v práci, můžete získat uznání. Radost vám udělají děti nebo mladší členové rodiny.

Rituál pro Raky na březen

Chcete si do života přitáhnout lásku? Pak vyzkoušejte tento rituál. Budete potřebovat jednu svíčku a kadidlo. Zapalte kadidlo a posaďte se na klidném a tichém místě. Až se budete cítit uvolněni, představte si člověka, se kterým byste chtěli být. Buďte v představách hodně konkrétní, díky tomu může dojít snáze k naplnění. Po nějakou dobu se snažte soustředit na to, čeho chcete dosáhnout, a tak půl hodiny meditujte. Čím déle se koncentrujete, tím rychleji nový protějšek přitáhnete.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.