Velká věštba na březen pro Štíry

Co čeká Štíry v prvním jarním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází Pětka disků, což je karta, která ukazuje slabší komunikaci. Můžete mít pocit, že vám nikdo nerozumí nebo že vás nikdo neposlouchá. Také můžete mít strach z toho, že se vám nebude dařit po finanční stránce. Je to ale jen subjektivní pocit, ve skutečnosti by se vám nemělo dít nic špatného.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce vás čekají pracovní nebo obchodní cesty. Budete se pravděpodobně muset naučit nějaké nové věci, které jsou potřeba pro vaši obživu.

Během druhé dekády vás někdo mile překvapí a může to být ze strany, odkud byste to vůbec nečekali. Budou vám také chodit nové pracovní nabídky nebo možnosti dalšího vzdělávání.

Menší tlak můžete zažít koncem března od kolegyně nebo starší ženy, která bude mít tendenci z vás vytáhnout peníze. Nenechte se obalamutit.

Tip kartářky na březen: Pokud se budete chtít zbavit cizích negativních energií, udělejte si odvar z bodláčí a vykoupejte se v něm. Pak ho nechte na sobě jen oschnout, neutírejte se ručníkem a všechno špatné z vás steče.

Vaše runa na březen: Fehu

Fehu představuje hojnost a sílu, mentální i fyzickou. Přitahuje bohatství, ale jenom tehdy, když je využívaná rozumně a s mírou.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Další horoskopy na březen najdete zde:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.