Velká věštba na červen pro Ryby: Nevěřte všemu, co uslyšíte, ověřte si fakta

RYBY: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Ryby v šestém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická rostlina vás ochrání před zlými duchy a toxickými lidmi? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Pětka mečů a vy musíte počítat s tím, že kolem vás budou různí sedmilháři. Mohou k vám přijít strachy ze starých vzorců, informace, které nemusí být pravdivé. Bude záležet na vás, jak se k tomu postavíte, jestli všemu budete věřit, nebo si ověříte fakta.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují pěkný start měsíce, čekají vás radosti spojené s dětmi. Přichází k vám příležitosti, přátelská setkání a akce, které budou důležité nejen pro vás, ale také pro lidi, na kterých vám záleží. Budete potřebovat načerpat duševní sílu, protože budete mít hodně práce.

Ve druhé dekádě můžete s někým řešit děti, těhotenství, rodičovství, ale také budoucí plány na daleké cesty. Podaří se vám dotáhnout do zdárného konce pracovní záležitosti, uděláte změny, které se týkají vašeho bydlení. Z malé úpravy ale může být velká generálka. Štěstí vás čeká při zdravotních zákrocích.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, se kterými je vztah radost: Ryby jsou empatické, Býci spolehliví

Ve třetí dekádě si hlídejte všechny resty, doplatky a nedoplatky, protože by vám zbytečně mohlo naskočit penále. Konec měsíce je jako stvořený pro lásku. Nezadaní mohou potkat svou spřízněnou duši a zadaní mohou pocítit velké zlepšení vztahu, najdete společnou řeč. Pozor si však dejte na ponorkovou nemoc.

Magická rostlina pro Ryby na červen

V červnu vám přinese štěstí třezalka, ideálně sbíraná o svatojánské noci nebo v pátek. Přitahuje lásku, zajišťuje štěstí v materiálních oblastech a sušená a zavěšená nad dveřmi či oknem nebo krbem chrání před toxickými lidmi a zlými duchy. Květ třezalky uložený tam, kde schováváte peníze, chrání před závistí a pomáhá vám peníze dobře utrácet a správně investovat. A jaké jsou Ryby jako děti, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.