Astročlánky

21. června 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červenec pro Blížence: Potíže v práci využijete ve svůj prospěch

PRIMA HOROSKOPY S1 - BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Blížence v sedmém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaké kouzlo jim může v tomto měsíci prospět? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Pětka disků. Ta ukazuje, jako kdybyste měli strach z toho, že budete mít hluboko do kapsy, nebo že vám nějaké plány nevyjdou tak, jak mají. Případně předpovídá nějaké drobnější mrzutosti. Tato karta je ale spíš o věcech, které jsou v hlavě. Ve skutečnosti by se vám nic až tak hrozného dít nemělo.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám ukazují celkem pěkný start měsíce. Možná si užijete i nějaké radosti.

V půlce měsíce očekávejte pracovní těžkosti. Možná budete mít víc práce nebo se budete muset vypořádat s náročnějšími podmínkami. Vy to ale všechno zvládnete a ještě si dokážete nastavit vše ve svůj prospěch. Půjde vám dobře komunikace a budete schopni si zařídit podmínky tak, jak potřebujete.

Mohlo by vás zajímat: Jak pracují jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Koncem měsíce už budete vědět, že jste zvládli vše, co jste potřebovali.  A pokud jde o lásku, některé věci, o kterých jste si představovali, že by mohly jít rychleji, se mohou v červenci trochu táhnout. Možná to ale není úplně špatně, protože v některých věcech je lepší nespěchat.

Kouzlo na červenec pro Blížence

Pokud byste chtěli v červenci zkusit nějaké kouzlo, které vám prospěje, zkuste využít mátu.  Tato bylinka pálená v kadidelnici pomáhá zvyšovat počet přátel a příznivě působí na rozvoj přátelského života. Mátu můžete využít i při meditaci, což přitahuje příležitosti k vydělávání peněz a k jejich dobrému investování. Také chrání před žárlivostí a nepřejícností, kdyby vám například někdo nepřál váš materiální úspěch. A pokud vám nebude stačit máta, počkejte si na jeřabiny. Hrst jeřabin hozená za sebe na jakékoli cestě vás dokáže oddělit od negativních vlivů z minulosti.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.