Velká věštba na červenec pro Štíry: Potřebujete si odpočinout a načerpat energii

PRIMA HOROSKOPY S1 - ŠTÍR: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Štíry v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jak můžete využít mořskou magii ke splnění svých přání? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází karta Poustevníka. Ta říká, že možná budete cítit potřebu si trochu odpočinout od hlučnější společnosti. Budete chtít být sami se sebou, se svými myšlenkami. Jako kdybyste si chtěli dopřát duševní detox.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem července budete spíš odpočívat a budete se snažit myslet víc na své věci. Řeknete si, že když něco nejde, necháte to být a vyřešíte to, až bude ten správný čas. První dekáda vám přinese i radost v soukromém životě a lásce.

Čtěte také: Ideální letní dovolená podle horoskopu. Kam vyrazit a jak si to užít?

Ve druhé dekádě se už vrhnete do práce. S větší silou dořešíte věci, které se předtím táhly. Jako kdybyste chytli nový dech, dokážete se na věci podívat odpočatí a z úplně nového úhlu. Zvládnete dotáhnout spoustu pracovních věcí a sklidíte i uznání nebo pochvalu. Bylo by ale dobré neusnout na vavřínech. Koncem této dekády se může vyskytnout něco, co ještě budete potřebovat dořešit.

Během třetí červencové dekády si budete užívat plody své práce, toho, co umíte a znáte. Bude to období, kdy budete v lehkých energiích. Měli byste si užívat léta, klidných dnů a lidí, kteří vás mají rádi.

Kouzlo na červenec pro Štíry

Pokud budete v létě u moře, můžete využít mořskou magii ke splnění svých přání. Například mořské lastury a mušle jsou zástupci mořských božstev. Budete-li mít štěstí a na pláži najdete neobyčejnou mušli, vytvořte si z ní talisman. Když si ho pak umístíte u vchodu svého domu, máte velkou naději, že vám domů přinese štěstí. A když na pláži zafoukáte do lastury, přivoláte si dobrá božstva, která vám pomohou splnit přání, které zrovna máte. Na břehu moře také můžete z posbíraných mušliček vytvořit symbol pro vaše přání a ten pak necháte spláchnout nějakou silnou přílivovou vlnou.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.